Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit: „Ne-am simțit binecuvântați”

De Unica.ro, pe
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au unit destinele într-o ceremonie intimă ce a avut loc în Montecito, California.

Celebrul actor Chris Pratt și scriitoarea Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit după aproximativ un an de relație. Evenimentul a fost unul discret, mirii având alături doar familia și prietenii, potrivit dailymail.

Mireasa, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, a purtat o creație semnată Giorgio Armani. Katherine a strălucit în rochia lungă, mulată pe corp și cu trenă voluminoasă, accesorizată cu un voal elegant. Și ținuta mirelui a fost tot marca celebrului designer italian.

Îndrăgostiții au împărtășit cu fanii emoțiile fericitului eveniment, printr-o fotografie din ziua căsătoriei și un mesaj emoționant.

„A fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiei și a celor pe care îi iubim. A fost intim și emoționant. Ne simțim binecuvântați să începem acest nou capitol din viețile noastre. Le mulțumim familiei și prietenilor care ne-au fost alături și îi suntem recunoscători lui Giorgio Armani, care a creat rochia unică pe care a purtat-o Katherine și costumul perfect pentru mine” a scris Chris Pratt.

Actorul (39) și iubita lui (29) s-au cunoscut în iunie 2018 și o lună mai târziu au confirmat relația. La începutul acestui an, cei doi și-au anunțat logodna pe conturilor de socializare printr-o fotografie unde Katherine poartă un superb inel cu diamante.

„Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da! Sunt încântat să mă căsătoresc cu tine” mărturisea Pratt în descrierea acelei imagini.

Katherine este fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) şi a jurnalistei şi scriitoarei Mariei Shriver (63 de ani). Tânăra este la rândul ei scriitoare și autoarea cărților motivaționale: „I Just Graduated … Now What? Honest Answers from Those Who Have Been There“ şi „Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty“.

Chris Pratt a divorțat în 2017 de actriţa Anna Faris

Chris Pratt este un actor american cunoscut mai întâi datorită unor roluri din televiziune, precum serialele „O nouă viaţă/Everwood“ şi „Parks and Recreation“. A început apoi se remarce în cinematografie, în filme precum „Wanted“, „Războiul mireselor/Bride Wars“, „Moneyball: Arta de a învinge/Moneyball“, „Care-i numărul tău?/What’s Your Number?“, „Misiunea: 00.30 A.M./Zero Dark Thirty“, „Tată fără număr/ Delivery Man“ şi „Ea/Her“. A devenit un star internațional odată cu rolurile din producțiile de succes  „Marea aventură Lego/The Lego Movie“ şi „Gardienii galaxiei/Guardians of the Galaxy“, „Avangers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”.
Acesta a mai fost căsătorit cu actriţa Anna Faris, de care a divorțat după o relație de opt ani. Cei doi au împreună un băiețel.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter