Chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, a fost spitalizat de urgență

De Ioana Tătaru, pe
Chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, a fost spitalizat de urgență sâmbătă seară. În vârstă de 68 de ani, artistul s-a prăbușit pe scenă, la câteva minute după ce a cântat într-un concert al lui Billy Joel, la Madison Square Garden din New York, anunță presa franceză.

Chitaristul a anulat un concert pe care trebuia să îl susțină duminică

Joe Perry a fost invitat în concertul lui Billy Joel, unde a cântat piesa trupei Aerosmith „Walk This Way”, din 1975. Perry s-a simțit foarte rău, nu putea respira și o echipă medicală i-a acordat asistență imediat. Artistul a fost spitalizat duminică, a explicat purtătorul de cuvânt, precizând că Perry s-a trezit și este în stare să comunice. Cauza exactă a stării sale nu a fost însă precizată. Chitarisul a anulat un concert pe care trebuia să îl susțină duminică în Florida, dar „ar trebui să își reia turneul ceva mai târziu în cursul acestei luni”, potrivit aceleiași surse.

Trupa Aerosmith

Joe Perry (10 septmbrie 1950) este unul dintre componenții formației Aerosmith. El a povestit de mai multe ori că a suferit de dependența de alcool și droguri de-a lungul anilor, în special la sfârșitul anilor 1970. În anul 2016, el a leșinat pe scenă, în timpul unui concert al grupului Hollywood Vampires, o altă trupă cu care acesta colaborează. Atunci, starea sa a fost pusă pe seama oboselii, după ce chitaristul susținuse mai multe concerte la rând.

Citește și: „Godsmack și-a amânat turneul european, inclusiv turneul de la București. Fiul chitaristului a murit la 34 de ani”

„Chitaristul trupei Queen, dezvaluiri dureroase despre ultimele zile de viață ale lui Freddie Mercury: Își pierduse un picior

Sursă: France24

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter