Chef Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: „Atât de disperat pe furăciuni?” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 17:17

O nouă amuletă a fost acordată, miercuri seară, la Chefi la Cuțite. Iar chef Cătălin Scărlătescu a obținut-o și pe aceasta, ajungând până în prezent să aibă în palmares cinci amulete. Doar că, bucătarul a fost acuzat că a trișat pentru a obține acest avantaj.

Munti a revenit la Chefi la Cuțite, de data aceasta pentru a găti cot la cot cu cei trei jurați, în lupta pentru amuletă. Iar cea care a jurizat a fost Elwira Petre, căreia nu i-a fost prea greu să ia o decizie.

Chef Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat în lupta pentru amuletă, la Chefi la Cuțite

Munti, pe numele lui adevărat Mihai Munteanu, a revenit în bucătăria show-ului culinar, pe care l-a câștigat în sezonul șase. Acum, el a pășit încrezător în platou, pregătit să dea tot ce poate pentru a pregăti un preparat cu care să o convingă pe Elwira Petre că merită amuleta.

Amuleta oferită pe 5 aprilie îi oferea celui care o câștiga șansa de a da imunitate unuia dintre concurenții săi, în caz că echipa intră la proba individuală.

„Astăzi putem găti ce dorim, doar că depinde foarte mult de forma în care coci”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Cine este Nina Hariton, concurenta care a primit primul cuțit de aur al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Tânăra și-a negociat echipa

„Nu v-am zis că nu contează forma?! Contează mărimea!”, a reacționat chef Sorin Bontea.

Bucătarii au găsit pe bancurile de lucru mai multe forme pe care au fost nevoiți să le folosească pentru a crea cel mai bun preparat.

După ce au făcut, ca de obicei, câteva farfurii spectaculoase, chefii au așteptat cu sufletul la gură să afle la cine va ajunge amuleta.

Citește și: Puya și soția fac show la Chefi la cuțite: „Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia”

Iar Elwira Petre a ales farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu, moment în care au început certurile. Și asta din cauză că chef-ul a trișat.

„Nu a fost foarte corect”

Pentru prima dattă în istoria celebrei emisiuni culinare, Cătălin Scărlătescu a scos din farfurie un ingredient despre care colegii săi au zis că este mult prea sărat. Ceea ce a dus la un adevărat conflict între jurați.

Înainte de a-i înmâna amuleta lui Scărlătescu, Gina Pistol a afirmat: „El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure”.

Citește și: Ionuț Belei, pregătit să le pună bețe în roate juraților de la Chefi la Cuțite: „Elevul mereu îi va învinge”. Cine a câștigat amuleta

Astfel, Gina a intenționat să adauge amuleta în seiful în care sunt puse amuletele câștigate de chefii invitați. Doar că, dorind să creeze un precedent, Florin Dumitrescu a pledat pentru colegul său. Așadar, în cele din urmă, amuleta a intrat în posesia lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Jean Gavril și Dinu au făcut spectacol la Chefi la Cuțite: „Vrem să îi facem o surpriză lui Scărlătescu” / Video

„E farfuria mea, fac ce vreau cu ea”, a afirmat bucătarul, supărat că era cât pe ce să rămână fără această amuletă.

„Atât de disperat pe furăciuni?!”, i-a spus Sorin Bontea colegului său, în timp ce se aflau în culise.

Elwira Petre a rămas uimită când i-a văzut pe cei trei chefi certându-se din cauza acestei amulete.

„A fost război! Eu nu credeam că ei iau atât de tare în serios acest concurs”, a spus soția lui Mihai Petre.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cei trei jurați de la Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter