De ce s-au separat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express: „Eu nu stau la ceartă. Am plecat”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:37

Cătălin Scărlătescu a vorbit în cadrul podcastului „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, despre ce s-a întâmplat între el și iubita lui după eliminarea de la America Express.

Juratul de la „Chefi la cuțite”, în vârstă de 50 de ani, a fost cu partenera sa, actrița Doina Teodoru (33 de ani) în America Express și au rezistat acolo 39 de zile. Cei doi au format o echipă competitivă în show și au făcut tot posibilul pentru a trece cu brio de toate provocările ce le-au ieșit în cale. Dar după 39 de zile, ei au părăsit competiția.

Cătălin Scărlătescu dezvăluie ce s-a întâmplat între el și Doina Teodoru după America Express

America Express a fost o adevărată încercare pentru simpaticul cuplu, iar condițiile grele, presiunea competiției și toate obstacolele care le-au ieșit în cale au făcut ca, odată întorși acasă, cei doi să se separe o vreme.

Mihai Morar a auzit de la Cătălin Bordea că a existat un moment de cumpănă între chef și actriță, așadar l-a întrebat ce s-a întâmplat între ei.

„Mi-a zis Bordea, după ce a câștigat America Express, că tu și cu Doina ați stat separați o perioadă?” – a spus Morar.

Citeşte şi: De ce nu se grăbește Doina Teodoru să se mărite cu Cătălin Scărlătescu: „Am lucruri mai importante de făcut!”

„Dar am spus-o eu. Ce separați? Am ajuns acasă, mi-am luat geanta și am plecat direct în Vamă. Nici nu i-am zis ‘Pa’. M-a întrebat ‘Ce faci?’ Nu i-am răspuns nimic.Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă. Singur. Și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat.

A venit unu cu barca și m-a întrebat: ‘Ce faci?’ Stau. ‘Păi n-ai aruncate alea’ Și ce? ‘Păi nu pecuiești?’ Ba da. ‘Păi?’ Păi nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau! Așa că am un motiv, uite am venit la pește, mă uit la ele (n.r. – la bețe). Vreau doar să stau. Deci a fost crunt, cu cazările (n.r. – la America Express)… Restul a fost distractiv.” – a răspuns Scărlătescu.

Cât el a fost în Deltă, Doina Teodoru a fost și ea plecată la munte și în Bulgaria.

„Doina a plecat la munte și în Bulgaria. A fost mai mult de o săptămână.” – a confirmat juratul de la ”Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a precizat apoi că era pe punctul să se despartă de Doina după ce s-au întors de la America Express, pentru că între ei se crease o presiune foarte mare și simțeau amândoi că au nevoie de un moment de respiro. Dar după escapadele în Deltă și Bulgaria, ei și-au reluat relația ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeşte şi: Doina Teodoru, momente de panică la America Express: „S-au auzit împușcături”

„Eram pe punctul de despărțire. Nu ai văzut că am plecat? Am zis ‘nu mai vreau nimic!’ Era o chestie între noi, o presiune… Eu nu i-am spus… Pur și simplu am fugit. Și în momentul când am ajuns acasă amândoi, ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Am avut nevoie de o… Noi nu ne-am [certat]. Eu nu sunt genul care mă cert.

Eu mă întorc și plec, nu stau de ceartă. E mai ciudat la mine. Eu nu am avut niciodată sentinmentul de gelozie. Nu înțeleg cum unii oameni se iubesc de numai pot și apoi încep să se urască. Așa că eu nu pot să urăsc. Când nu-mi place ceva, m-am întors și am fugit” – a adăugat chef Scărlătescu.

Citeşte şi: Doina Teodoru, marcată de o tragedie din adolescență. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu la 14 ani

Întrebat de Morar cum se face de există o compatibilitate atât de mare între el și Doina, Scărlătescu a răspuns:

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Suntme noi așa. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie. Și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului.

Uite, săptămâna trecută a fost cu fetele în vacanță. Ele neapărat au nevoie de 4-5 ieșiri din acestea pe an. Și eu îmi fac ieșirile mele. MI le fac oricum, chiar dacă vine și ea sau mă duc singur, mi le fac.”

Foto – capturi video / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter