Charlene, surprinsă cu soțul ei. Prințesa și Albert de Monaco demontează zvonurile că se despart

De Simona Tudorache, pe

Charlene și Albert de Monaco au apărut pentru prima oară împreună după apariția zvonurilor despre divorț. Prințesa și-a susținut public soțul, ieri, când cei doi au participat la o liturghie în memoria Prințului Rainer al III-lea. 

Astăzi se împlinesc 18 ani de la moartea lui Rainier. Prințul a murit în urma unui atac de cord în aprilie 2005.

Charlene și Albert de Monaco l-au comemorat împreună pe Prințul Rainier

Înainte de moartea sa subită, la vârsta de 82 de ani, Rainer a condus Monaco timp de 56 de ani.

Comemorarea a avut loc la Catedrala Fecioarei Imaculatei Concepție din Monaco – unde sunt înmormântați Rainier și fosta sa soție, actrița Grace Kelly, conform Daily Mail.

Când au ajuns la liturghie, Charlene și Albert – despre care se zvonea recent că s-au despărțit- asta după ce Prințesa a fost surprinsă fără verighetă, și-au atins mâinile pentru scurt timp în timp ce urcau treptele către catedrală. 

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco, despărțirea care zguduie familia regală. Anunțul făcut de regali

Charlene, marcată de tristețe

Pentru această ocazie sumbră, Charlene a îmbrăcat o haină gri, un top în carouri și o fustă cu motive geometrice. La fel de elegantă ca și la alte evenimente, Prințesa și-a accesorizat ținuta cu pantofi stiletto din piele neagră. 

Charlene părea mai tristă ca de obicei și marcată de gânduri, semn că situația prin care trece nu este una ușoară. Ea a optat pentru un machiaj simplu și nu a etalat prea multe bijuterii, decât o pereche de cercei cu diamante. Soțul ei, Albert, și-a făcut apariția într-un costum negru.

Citeşte și: Charlene s-a afișat la Milano cu bodyguardul și fără verighetă, iar Albert de Monaco a fost la bal cu sora lui, Caroline

Charlene, fără verighetă la Milano

Ceremonia a fost prezidată de arhiepiscopul de Monaco Dominique Marie David – care deține funcția din martie 2020. Ulterior, Charlene, care a fost alături de soțul ei pe tot parcursul evenimentului, și-a făcut timp să-i mulțumească Arhiepiscopului pentru slujba ținută.

În timpul unei apariții la Milano, luna trecută, Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fotografiată fără verighetă. Ba mai mult, a dat apă la moară cârcotașilor după ce a lipsit de la Balul rozelor din Monaco. S-a spus atunci că cei doi sunt în prag de divorț.

Prințesa și Albert își spun „Adio!” sau nu?

Zvonurile care dădeau ca sigură o ruptură în cuplu au apărut pentru prima dată după ce Charlene a lipsit din Monaco în cea mai mare parte a anului 2021, în timp ce urma un tratament în Africa de Sud, iar la întoarcere s-a internat într-o clinică din Elveția, unde s-a tratat pentru epuizare.

Ea a revenit acum la îndatoririle regale și a bifat mai multe apariții publice, dar revista franceză ROYAUTÉ susține că Prințul și Prințesa sunt în proces de separare.

Cu toate acestea, biroul de presă al Palatului a negat oficial zvonurile vehiculate de revistă. „Aș dori să infirm oficial zvonurile rău intenționate lansate de revista franceză Royauté. Vă rugăm să ignorați acest articol care este total nefondat”, a spus un purtător de cuvânt.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter