Charlene și Albert de Monaco au uimit pe toată lumea cu felul în care s-au afișat la un eveniment. Nimeni nu mai crede că se despart

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 12:20

Charlene și Albert de Monaco au apărut în public cu copiii lor pentru prima dată de când Palatul a fost forțat să nege zvonurile că mariajul celor doi se clatină și chiar și-au asortat ținutele.

Cei doi arătau perfect, iar Charlene, în vârstă de 45 de ani, a fost mult mai grijulie cu cei doi copii ca de obicei. Ea și-a pus brațul în jurul Prințului Jacques, în vârstă de opt ani, iar cu cealaltă mână a cuprins umerii Prințesei Gabriella, în timp ce mergeau la un meci de rugby din cadrul turneului Sainte Devote.

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco, despărțirea care zguduie familia regală. Anunțul făcut de regali

Charlene și Albert de Monaco se îmbracă la fel mai nou

Fosta înotătoare olimpică a fost la fel de elegantă ca de obicei. Ea a purtat un top și pantaloni albi și un blazer bleumarin. Prințesa Charlene a adăugat și o pată de culoare, un ruj roșu aprins și unghii în aceeași nuanță și ochelari de soare translucizi.

De asemenea, Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, a optat pentru pantaloni gri, cămașă albă, cravată roșie și același tip de blazer ca și soția sa.

Gemenii cuplului au părut cuceriți de tot ce se întâmpla pe teren. La un moment dat, Jacques chiar a ridicat mâinile și a aplaudat.

Înainte de a începe evenimentul, Charlene a discutat cu doi tineri rugbyști, asta în timp ce în mâini ținea mingea pentru meci.

Despărțiți de presa franceză

Dulcea apariție de familie vine la câteva săptămâni după ce o publicație franceză a scris că Prințesa Charlene și Prințul Albert sunt în proces de divorț – ceva ce Palatul a negat cu fermitate.

După ce ROYAUTÉ a dezvăluit că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt a spus că Charlene și Albert „negă oficial zvonurile rău intenționate comercializate de revistă”. 

În ultimele săptămâni, cei doi au părut mai uniți ca niciodată la evenimente din jurul principatului, dar nu numai, inclusiv la slujba pentru regretatul tată al Prințului Albert, Prințul Rainier, de la începutul acestei luni.

Charlene, strălucitoare la Florența

Prințesa Charlene și-a dovedit talentul în modă și când a călătorit, de curând, alături de Prințul Albert, la Florența.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a făcut spectacol când s-a afișat într-un costum crem, bluză și pantalon, în orașul italian.

Ei au fost fotografiați părăsind Palazzo Gondi, ca oaspeți ai Fundației Andreea Bocelii, care a fost înființată în iulie 2011 de faimosul cântăreț italian și care ajută oamenii săraci.

La cina de gală, Prințesa a etalat o rochie neagră cu paiete, care era până la podea, avea mâneci lungi transparente și un detaliu strălucitor de paiete. Ea a lăsat ținuta să vorbească și a purtat bijuterii discrete, o pereche de cercei discreți și verigheta. 

Prințul a optat pentru un smoking negru, cămașă albă și papion. 

Citeşte și: Charlene, surprinsă cu soțul ei. Prințesa și Albert de Monaco demontează zvonurile că se despart

A fost poreclită „Mireasa fugară”

Charlene și Albert s-au căsătorit în iulie 2011, după ce Prințul a cerut în căsătorie cu un diamant tăiat manual, flancat de diamante mai mici, concepute de bijutierul italian Repossi.

Mai târziu, în timpul slujbei de nuntă, cei doi au schimbat inele de platină din aur alb de 18 carate de la Cartier.

La momentul nunții, Charlene a fost supranumită „Mireasa fugară” de presa franceză, după ce s-ar fi aflat că a încercat să fugă înainte de ceremonie, dar informațiile au fost întotdeauna respinse.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter