Cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 24 aprilie 2015, 13:13
Au milioane în cont, însă atunci când este vorba să lase un bacşiş sau să-şi cumpere diverse lucrurile, vedetele de la Hollywood dau dovadă de o zgârcenie inexplicabilă.

Kirsten Dunst, în ciuda milioanelor din conturi, este extrem de „econoamă”, după cum spune ea. Noi am spune altceva! Când merge la supermarket îşi alege cele mai ieftine periuţe de dinţi, cea mai ieftină hârtie igienică sau cele mai ieftine prosoape pe motiv că şi produsele ieftine sunt la fel de bune în cazul acestor articole. “Când îmi cumpăr orice fel de consumabil, am grijă să aleg versiuni ieftine pentru că nu are rost să arunc banii pe geam”, spune ea. A deprins acest obicei încă din adolescenţă, când părinţii îi numărau fiecare cent cheltuit pentru îngrijirea personală.

Kirsten-Dunst_zgarcita

Cu o avere considerabilă, Kate Hudson este un alt exemplu de zgârcenie de la Hollywood. Este de notorietate faptul că actriţa preferă să împrumute orice poartă. De fapt, la un moment dat vedeta a declarat că nu-și permite să cumpere hainele pe care le poartă la diferite evenimente, căci trebuie să susțină financiar doi copii.

Kate-Hudson_zgarcita

Nici Dwayne Johnson nu este vreun generos, ba dimpotrivă. Este celebru cazul când „The Rock” l-a sunat pe proprietarul restaurantului preferat şi l-a rugat să-i pregătească o masă pentru el şi prietenii lui, chiar dacă acesta nu deschisese încă. Pentru a-i face pe plac vedetei, angajaţii restaurantului au venit de acasă, l-au servit ca la carte, iar răsplata lor a fost 5 dolari pentru tot deranjul creat. Deh, trebuiau să fie mândri că serviseră un star…

Dwayne-Johnson_zgarcit

Un alt caz de zgârcenie patologică este al actriţei Evangeline Lilly. Invitată în emisiunea lui Jay Leno, a recunoscut că este zgârcită până la limita ridicolului în viaţa de zi cu zi. De exemplu, actriţa nu voia să-şi vândă casa, chiar dacă era infestată de mucegai. Asta până când s-a îmbolnăvit şi a fost nevoită să-şi cumpere o altă locuinţă. De asemenea, pentru că nu îi place să lase bacşiş, în primele patru luni de filmări la “Lost”, Lilly nu a lăsat să i se parcheze maşina, s-a descurcat singură şi s-a lăudat că a economisit bani.

Evangeline-Lilly_zgarcita

Warren Buffett se află an de an în top 5 cei mai bogaţi oameni ai planetei, iar generozitatea lui în cauze caritabile este proverbială. Lucrurile se schimbă însă radical când vine vorba despre propria-i persoană. Omul de afaceri locuieşte în aceeaşi casă modestă pe care a cumpărat-o în Nebraska, în 1958, pentru suma de 31.500 de dolari. Nu îşi cumpără costume noi, iar cele pe care le foloseşte par veşnic şifonate, mănâncă de la fast food şi nu face cadouri. Ba mai mult, fiicei sale i-a cerut să semneze o chitanţă pentru cei 60 de dolari cu care o împrumutase.

Warren-Buffett_zgarcit

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter