Cele mai stilate surori din lume

De Consuela Stratulat, pe

Nimic nu se compară cu legătura dintre două surori, indiferent că sunt fotomodele, actrițe, designeri sau prințese. Dacă se îmbracă și bine, succesul lor este garantat. Află care sunt cele mai stilate surori din lume.
Cara și Poppy Delevingne sunt fiicele unui dezvoltator imobiliar de success din Anglia și absolvente ale prestigioasei școli Bedales. Se învârt în cercuri înalte, iar printre prietenii lor se numără Sienna Miller, Rita Ora, Leigh Lezark sau Jourdan Dunn. Poppy a apărut pe numeroase coperte ale revistei Vogue și a prezentat pentru Marc Jacobs și Louis Vuitton. În plus, este ambasadoare Chanel și a Consiliului Britanic de Modă. Sora ei, Cara, este imaginea Burberry și a apărut alături de Keira Knightley, în filmul „Anna Karenina”. Atât Cara, cât și Poppy sunt nelipsite de la Săptămâna Modei de la Londra și poartă întodeauna hainele unor brand-uri celebre precum Burberry, Mary Katrantzou sau Givenchy.
Cele mai stilate surori din lume

Dakota și Elle Fanning

Dakota și Elle Fanning și-au început cariera de actrițe de la vârste fragede – Elle avea doar 2 ani și 8 luni când s-a alăturat Dakotei, în mini-seria „Taken”. În ciudat faptului că sunt atât de tinere, au avut roluri importante în filme precum „War of the Worlds”, „The Secret Life of Beesand”, „The Twilight Saga” și „The Curious Case of Benjamin Button”. Ambele surori au fost imaginea unei campanii Marc Jacobs. Reușesc să arate spectaculos de fiecare data, iar printre designerii lor preferați se numără Marchesa, Rodarte sau Marc Jacobs. Directorul creativ al casei Galliano, Bill Gaytten, s-a inspirat din stilul lor pentru colecția Resort 2013.
Cele mai stilate surori din lume

Ashley, Mary Kate și Elizabeth Olsen

Gemenele miliardare Ashley și Mary-Kate sunt la Hollywood de când erau mici și au apărut în nenumărate filme. Ulterior, au renunțat la actorie pentru a intra în industria modei. Sora lor mai mică, Elizabeth, le-a călcat pe urme și a apărut în filme de când avea 4 ani. Ashley și Mary-Kate au lumea modei la picioare și au lansat numeroase colecții de succes, iar hainele lor au fost purtate chiar de Michelle Obama. Și Elizabeth este un nume cu greutate în mode. Surorile ei au numit o colecție după ea, iar pe covorul roșu reușește întotdeauna să se facă remarcată. A purtat creațiile unor designeri celebri, de la Chanel la Valentino.
Cele mai stilate surori din lume

Beyonce & Solange Knowles

Beyonce este o celebritatea de ani de zile. Și-a început cariera în formația Destiny’s Child, iar după destrămarea trupei a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe.
Beyonce și mama ei, Tina Knowles, au creat colecția „House of Dereon”, în timp ce Beyonce și sora ei, Knowles, au colaborat pentru o linie vestimentară pentru copii, numită „Dereon”. Când vine vorba de stilul personal, Beyonce este o adevărată divă, atât pe covorul roșu, cât și în afara lui, în timp ce Solange este ceva mai rebelă, adeptă a imprimeurile din anii 80 și a pantalonilor.
Cele mai stilate surori din lume

Surorile Kardashian

Kourtney, Khloe și Kim Kardashian au reușit să umple golul lăsat de Paris Hilton și Nicole Richie, cu reality-show-ul lor, „Keeping up with Kardashians”. Serialul a debutat în 2007 și a devenit extrem de popular, iar surorile Kardashian au început să fie nelipsite din rubricile tabloidelor. Cu stilul lor ultra-glam reușesc să facă valuri în industria modei. Kim a fost prima care a pășit în acest domeniu, ca stilist, înainte ca surorile ei să i se alăture și să deschidă Dash Boutique în orașul lor natal. Afacerea a fost un real succes, așa că magazinul a fost mutat în LA. În plus, surorile Kardashian au colaborat cu Sears și Dorothy Perkins, pentru colecția Kardashian.
Cele mai stilate surori din lume

Pippa și Kate Middleton

Viitoarea regină a Angliei și sora ei, Pippa, au fermecat o lume întreagă. Tabloidele au fost cu ochii de Kate de când era prietena Prințului William, criticându-i și lăudându-i stilul. Atât ea, cât și sora ei, Pippa, sunt adepte ale stilului high street londonez, iar printre alegerile lor se numără Zara, Reiss sau Whistles.
Cele mai stilate surori din lume
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter