Ce salariu are Victor Slav și ce pensie alimentară îi plătește Biancăi Drăgușanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 19 iunie 2019, 12:48
Victor Slav este un bărbat liber în prezent și își îndeplinește cu multă conștiinciozitate îndatorirea de tată. Astfel, prezentatorul de televiziune se ocupă îndeaproape de micuța Sofia, fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, căreia lunar îi plătește o pensie alimentară destul de consistentă.

Victor Slav primește lunar de la Kanal D pentru moderarea emisiunii “Vulturii de noapte” un salariu de 7000 de euro, conform cancan.ro, iar pensia alimentară pe care o plătește pentru creșterea fiicei sale este de 500 euro: „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, – a declarat un apropiat al vedetei pentru sursa citată.

Victor Slav si fetita sa, Sofia

Bianca Drăguşanu, în vârstă de 37 de ani şi Victor Slav, 39 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia Natalia, în vârstă de aproape 3 ani.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter