Ce pseudonime folosesc Prințul George și Prințesa Charlotte la școală pentru a-și ascunde identitatea regală

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 11:00

Copiii Ducesei Kate Middleton și ai Prințului William, Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (6 ani) merg amândoi la aceeași școală din Londra, Thomas’s Batteresa. Cei doi viitori moștenitori ai tronului regal britanic folosesc anumite pseudonime ca elevi, pentru a fi tratați de ceilalți copii într-o manieră cât mai normală, notează The Sun.

Kate și William au spus că își doresc ca micuții lor să aibă o copilărie cât se poate de frumoasă, așadar au decis ca George și Charlotte să nu poarte titlurile regale cât timp sunt la școală.

Numele complet al fetiței este Charlotte Elisabeth Diana, iar titlul său nobil este Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge, în timp ce băiatul, George Alexander Louis, are ca nume regal Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge.

Citeşte şi: Ce le-a spus Kate Middleton lui George și Charlotte în prima zi de școală

Citeşte şi: Vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs în public. Cum au fost fotografiate Nicole Kidman și Lady Gaga

Citeşte și: Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie: „Ne chinuiam! Tata era agresiv cu mama”

Citeşte şi: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în ipostaze incendiare la piscină

Câă vreme vor studia, numele celor doi vor fi Charlotte Cambridge și George Cambridge.

Ce pseudonime folosesc Prințul George și Prințesa Charlotte la școală pentru a-și ascunde identitatea regală

Prințul George și Prințesa Charlotte nu au voie să aibă „cei mai buni prieteni” la școală

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt membri ai Familiei Regale Britanice, dar când se întorc la școală devin oameni obișnuiți, la fel ca toți ceilalți elevi.

Unitatea de învățământ la care sunt înscriși nu le permite celor doi să aibă prieteni foarte apropiați. Aceatsa este o regulă menită să excludă posibilitatea ca un elev să se simtă ignorat și lăsat pe dinafară de alți colegi.

„Este o școală grozavă datorită faptului că se concentrează pe bunătate. Există o regulă care spune că dacă dai o petrecere, dacă nu este invitat fiecare copil din clasă, nu oferi invitațiile acolo, ceea ce cred că este un lucru bun deoarece nu te vei simți exclus. Există peste tot semne pe care sunt scrise mesaje care te îndeamnă să fii bun. Ei nu te încurajează să ai prieteni buni”, a explicat jurnalista KJAne Moore, potrivit The Mirror.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter