Ce îi lipsește Ginei Pistol în Asia

De Oana Savin, pe
Gina Pistol se află în Asia, unde filmează pentru reality-show-ul „Asia Express” de la Antena 1. Aceasta a dezvăluit căror lucruri le simte lipsa de când se află în Asia.

Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici. Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin! Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta! În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâine de-a noastră”, a mărturisit Gina.

Nici nu aș avea spațiu suficient să pun pe listă tot ce vreau să fac și tot ce mi-aș dori să mănânc atunci când mă voi întoarce acasă”, a mai declarat ea pentru Libertatea.

Nu doar mănâncă pe fugă, pe unde apucă, dar meniul este unul repetitiv, Gina afirmând că timp de o lună a primit zilnic pui cu orez.

Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun nu carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat. De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva. Nu simt că m-am ”împlinit” îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter