Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, la mai bine de două decenii de la aventura cu Bill Clinton

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 14:03

Monica Lewinsky era pe buzele tuturor, în anii ’90, după ce a fost implicată în cel mai mare scandal sexual din istoria SUA.

Totul s-a petrecut în 1995 și 1996, când despre Monica, care pe vremea respectivă lucra ca stagiară la Casa Albă, pentru președintele Bill Clinton, au început să apară zvonuri că ar fi amanta președintelui. Între cei doi chiar a fost o aventură, ce a fost dată în vileag chiar de prietena ei, Linda Tripp, care a făcut publice discuțiile în care ea vorbea despre Clinton. Ulterior, Bill Clinton a fost nevoit să recunoască idila cu tânăra stagiară.

Citeşte şi: Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

Aventura cu președintele i-a afectat imaginea Monicăi, iar scandalul a bântui-o mulți ani la rând. Dar între timp, ea s-a reprofilat. Monica Lewinsly are 49 de ani și este astăzi femeie de afaceri, activistă și producătoare de televiziune. Monica a dat lovitura odată cu producerea serialului „Impeachment: American Crime Story”, ce urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton.

Nu este prima oară când Monica a dezvăluit lumii detalii despre scandalul în care a fost implicată. Mai există și „The Clinton Affair” – un documentar în șase părți în care Lewinsky vorbește despre cum s-a îndrăgostit de președintele american, dar de cum ajunsese să-și dorească să se sinucidă în timpul investigațiilor de la acea vreme, derulate în cazul scandalului de FBI.

Monica a lansat și “15 minutes of shame”, un alt documentar legat de trecutul ei.

Ea a lucrat cot la cot cu scriitorii și actorii din serial pentru a se asigura că portretizarea evenimentelor este cât mai exactă posibil. Sarah Paulson, care s-a ocupat de producția show-ului și a jucat rolul Lindei Tripp, a spus:

„În 1998, mi-am pierdut reputația și demnitatea”

„Cred că este o persoană cu adevărat specială și a fost un atu imens pentru producție. Ea a insistat ca lucrurile să fie spuse așa cum s-au petrecut, ceea ce probabil a făcut-o să se simtă extrem de inconfortabil. Dar a simțit că este în beneficiul poveștii. A devenit o prietenă adevărată”, a spus Sarah pentru The Hollywood Reporter, notează presa străină.

Citeşte şi: Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

Monica este o susținătoare a mai multor campanii dedicate lupte împotriva a ceea ce ea numește „cyber-bullying” (hărțuire online).

„În 1998, mi-am pierdut reputația și demnitatea. Mi-am pierdut respectul de sine. Când mi s-a întâmplat asta, nu avea niciun nume. Acum o numim hărțuire în mediul.”

Monica a făcut o campanie de conștientizare a abuzuilor care au loc în mediul online.

Legat de viața personală, Monica a dezvăluit că a trecut prin diverse relații, dar nu s-a ajuns niciodată la căsătorie.

„Nu aș fi supraviețuit fără suportul familiei!”

 „Da mă am ieșit cu bărbați. Dar trebuie să fiu extrem de circumspectă cu privire la ceea ce înseamnă să fii „public” cu cineva. Am început să-mi dau seama când bărbații sunt interesați de mine dintr-un motiv greșit. Din fericire, aceștia au fost puțini și i-am îndepărtat. Dar fiecare bărbat care a fost special pentru mine în ultimii 16 ani m-a ajutat s-mi regăsesc o bucățică din mine, din sinele care a fost spulberat în 1998. Și astfel, indiferent de durere, lacrimi sau dezamăgire, le voi fi mereu recunoscătoare.”

Monica Lewinsky nu are nici copii, deși spune că și-ar fi dorit. Ea și-a găsit susținerea în familia ei.

“Mi-am dorit un job, un soț, copii. Am vrut să fiu tratată normal. Nu cred că aș fi supraviețuit fără suportul familiei.”

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter