Ce fac Smiley și Denis Roabeș de la The Motans, înainte de finala Vocea României 2022: „Urați-ne noroc!”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Finala Vocea României 2022 bate la ușă. Concurenții și jurații au un program încărcat, mai ales că ne aflăm și în perioada sărbătorilor. Printre repetiții, interviuri și alte recitalui, artiștii aflați în scaunele mentorilor își fac timp însă să le arate celor de acasă ce fac atunci când nu sunt în direct.

Smiley, veteranul emisiunii-concurs de la PRO TV a postat pe Instagram mai multe story-uri prin care le arată fanilor lui ce face el înainte de finala emisiunii, care va fi difuzată la PRO TV, vineri, 23 decembrie.

Smiley și Denis de la The Motans, înainte de finala Vocea României 2022

Într-un alt story pe care l-a postat pe aceeași rețea de socializare, Smiley s-a filmat alături de Denis Roabeș de la The Motans, colegul lui de jurizare, în timp ce se aflau la Oradea.

Artișii au cântat acolo, joi seara înainte de finala Vocea României 2022, la „Orașul faptelor bune”, un eveniment organizat de Radio Zu, în fiecare an. Spectacolul-maraton vine în sprijinul oamenilor pentru care artiștii vor să facă o faptă bună de sărbători.

„Mai mergem mâine la finala Vocea României? Dacă ajungem, urați-ne noroc. Altfel, ne vedem la Oradea și să dea Dumnezeu să ne vedem mâine la finală”, a spus Smiley în storyul postat pe Instagram.

Citește și:

Smiley și Denis Roabeș, de la The Motans, înapoi la București

În această dimineață, cei doi jurați ai emisiunii-concurs de la PRO TV au revenit în București. Smiley a postat pe Instagram un alt story, atunci când a ajuns acasă. Artistul își ține fanii la curent și le promite că se vor revedea vineri, la finala Vocea României 2022.

Citeşte și: Cine e Teodor Debu, finalistul lui Denis Roabeș, de la Vocea României 2022. A fost dependent de droguri și alcool în liceu

„Bună dimineața, așa devreme. Să mergem spre casă. Hai că s-ar putea să ajungem și la finala de la Vocea României. Somn ușor!”, a încheiat iubitul Ginei Pistol în postarea de vineri dimineața.

Finala Vocea României 2022: Patru concurenți în lupta pentru trofeu

În finala de vineri, 23 decembrie, 4 concurenți vor lupta pentru a câștiga titlul de cea mai bună voce. Fiecare va încerca să câștige inimile celor din fața micilor ecrane și ulterior să obțină voturile acestora pentru a-și adjudeca victoria.

Andra Botez, Winael Baldus., Teodor Debu și Iulian Nuncă sunt cei patru finaliști care vor da tot ce au mai bun pentru a putea intra la finalul serii în posesia premiului de 100.000 de euro.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Lista câștigătorilor de la Vocea României

Vocea României a avut premiera în România în anul 2011. De-a lungul celor 10 sezoane, sute de concurenți și-au demonstrat talentul în fața publicului, dar mai ales a juriului.

Cei care ocupă locurile în scaunele de jurizare de la emisiunea transmisă de PRO TV s-au luptat pentru a-i avea în echipa lor pe cei mai buni

Fiecare sezon a avut însă același deznodămând – alegerea celei mai bune voci din România Iată cum arată lista câștigătorilor de la Vocea României:

  • Sezonul 1 – Ștefan Stan
  • Sezonul 2 – Julie Mayaya
  • Sezonul 3 – Mihai Chițu
  • Sezonul 4 – Tiberiu Albu
  • Sezonul 5 – Cristina Bălan â
  • Sezonul 6 – Teodora Buciu
  • Sezonul 7 – Ana Munteanu
  • Sezonul 8 – Bogdan Ioan
  • Sezonul 9 – Dragoș Moldovan
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter