Ce crede Gabriela Cristea despre emisiunea „Acces Direct”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 13:35
Gabriela Cristea își dorește să revină în televiziune, însă este conștientă că formatele TV au nevoie de o schimbare radicală și producătorii trebuie să venită cu conținut de calitate și o investiție financiară pe măsură.

Gabriela Cristea a vorbit într-un interviu acordat pentru ciao.ro despre unul dintre subiectele sensibile ale momentului: emisiunea „Acces Direct”. Show-ul de televiziune de la Antena 1 a fost intens criticat pentru promovarea nonvalorilor, pe de o parte, iar pe de altă parte a fost în prim planul scandalului provocat de asistenta Emily Burghelea, care a adus acuze grave emisiunii după ce și-a dat demisia.

Gabriela Cristea, în acest context tumultos, a explicat viziunea ei despre emisiunea mult blamată: „Nu am niciun fel de părere. Fiecare program de televiziune este făcut cu un scop, după studii sociologice care reflectă dorințele oamenilor. Pentru că mă gândesc că de aceea există și cifre atât de bune pentru programul respectiv. Cât privește subiectul Vulpița și Viorel nu am să comentez, nu îmi stă mie în caracter să fac astfel de comentarii.

Citește și – Cu cine se iubește Andreea Mantea de 5 ani: „Și el lucrează în televiziune”

Este genul de cuplu care se regăsește la sat în România și, din păcate, sunt foarte mulți oameni ca ei. Ceea ce ar trebui să facem este să le deschidem ochii și să le arătăm că există și o altă latură a societății și că pot trăi și altfel. Și cam atât.” – a spus Gabriela Cristea pentru sursa citată.

Citește și – Anca Serea, avertizată în legătură cu Adi Sînă și Lidia Buble

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter