Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

De Adelina Duinea, pe

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (95 de ani), s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârstă de 99 de ani. Pe 29 martie 2022, familia regală a organizat o slujba de comemorare în onoarea acestuia.

Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, ținute impecabile la slujba de comemorare a Prințului Philip

De la ceremonie nu au lipsit Ducii de Cambridge, Prințul William (39 de ani) și Kate Middleton (40 de ani), care au venit însoțiți de doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (6 ani). Mezinul, Prințul Louis (3 ani), nu a fost prezent.

Kate a optat pentru o rochie Alessandra Rich neagră cu buline, accesorizată cu o pălărie Lock & Co. Hatters neagră, un plic Russell & Bromley nude și o pereche de pantofi negri Gianvito Rossi din piele întoarsă.

Rochia Alessandra Rich a costat-o pe Ducesă 1.496 de lire, adică 8.750 de lei, pălăria Lock & Co. Hatters 775 de lire, adică 4.533 de lei, iar pantofii Gianvito Rossi 590 de euro, adică 2.919 lei.

Prințesa Charlotte a purtat o rochie Il Porticciolo în valoare de 79 de euro, adică 390 de lei, sub un palton Amaia Kids albastru închis în valoare de 140 de lire, adică 819 lei, accesorizate cu o pereche de dressuri albastre și balerini negri lăcuiți.

Prințul William și Prințul George au purtat costume navy blue cu cravate asortate.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Ce avere a lăsat în urma lui Prințul Philip al Marii Britanii

Prințul Philip a lăsat moștenitorilor săi un patrimoniu personal estimat la aproape 25 de milioane de euro, potrivit Celebrity Net Worth. Alte surse o estimează, însă, la 12 milioane de euro.

O parte din această avere provine din alocația anuală din partea parlamentului, de peste 400.000 de euro, pentru îndeplinirea îndatoririlor publice. Alocația a fost plătită din banii contribuabililor, iar Prințul Philip a primit-o până când a renunțat la funcțiile sale. Ducele s-a retras din activitate în 2017, la vârsta de 96 de ani.

Regina, care are o avere estimată la 500 de milioane de euro, a împărțit cu soțul ei veniturile anuale primite de pe urma Ducatului de Lancaster. Scopul principal al Ducatului este de a asigura un venit pentru Ducele de Lancaster, titlu atribuit monarhului încă din 1399.

Se estimează că valoarea Ducatului de Lancaster este în jur de 600 de milioane de euro, iar regina primește un venit anual de aproximativ 24 de milioane de euro. La aceste venituri anuale se adaugă numeroase proprietăți imobiliare administrate de Crown Estate, precum și colecții de artă administrate de Royal Collection Trust.

În total, averea familiei regale britanice este evaluată la aproape 1 miliard de euro. În luna iunie a anului 2021, Philip ar fi împlinit 100 de ani. Înmormântarea Ducelui de Edinburgh a avut loc pe 17 aprilie 2021.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter