Mihai Mărgineanu, despre povestea de iubire cu soția sa: „Am avut mare noroc să nu mă îndrăgostesc din prima” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:00

Mihai Mărgineanu este căsătorit din anul 2008 cu Andreea, cea care l-a schimbat „dintr-un golan- ordinar și scârbos într-un bărbat pe care te poți baza”, după cum spune simpaticul artist. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună doi copii.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mihai Mărgineanu a vorbit despre cum s-a îndrăgostit de soția sa și a explicat cât de importantă este pentru el familia.

Mihai Mărgineanu, despre soția sa, Andreea: „Orice mi-ar face ea, eu tot o iubesc”

Mihai și Andreea Mărgineanu s-au căsătorit în urmă cu 14 ani și de atunci sunt de nedespărțit. Deși nu obișnuiește să vorbească des în public despre soția lui, actorul din „Las Fierbinți” recunoaște că familia lui reprezintă totul pentru el și spune că orice s-ar întâmpla, el își va iubi mereu partenera.

Întrebat de Denise Rifai „Cât de mult vă iubiți nevasta?”, Mihai Mărgineanu a răspuns: „Foarte mult, eu am avut mare noroc să nu mă îndrăgostesc din prima, adică eu mi-am iubit nevasta din prima”.

„Mie mi se pare că îndrăgostitul cu dragostea nu au treabă una cu alta, îndrăgostitul e o stare pe care foarte multă lume o consideră dragoste. Nu, e total diferit, după părerea mea umilă, un bătrân trecut prin viață. Am avut noroc s-o iubesc din prima, și atunci orice mi-ar face ea eu tot o iubesc, nu am ce să-i fac. Faptul c-o iubesc este un noroc. Dacă nu o iubeam, nu era bine deloc nici pentru mine, nici pentru ea, pentru nimeni”, a precizat Mihai Mărgineanu.

Citește și: Mihai Mărgineanu tună şi fulgeră: „Nu că aş vrea s-o iau de nevastă sau de amantă!”

„Și nu pentru că am urmat sfatul lui taică-miu, cu asta nu te joci, să-ți spui tu că o s-o iubesc sau o să-l iubesc, așa s-a nimerit. Este totul un noroc, tot un 6-6 pe care îl dai sorții la jocul de table. Apropo, să știi că știu să joc și alte jocuri, nu doar table. Dar sunt foarte bun jucător de table și mi-am dat seama că atunci când ai o stare psihică bună câștigi. Cred că și în viață e la fel”, a continuat actorul.

„Eu îmi iubesc foarte mult soția și foarte mult familia, și încerc să nu fiu atât de ordinar și de urât și de prost și de cum aș putea să fiu în realitate dacă nu m-aș controla un pic”, a mai spus Mărgineanu.

Cum s-au cunoscut Mihai și Andreea Mărgineanu

Deși s-au căsătorit în 2008, Mihai Mărgineanu și-a cunoscut soția pe când erau doar niște copii. Cei doi ai locuit în același bloc însă, după ce Andreea s-a mutat, nu s-au mai văzut timp de 20 de ani. S-au revăzut în 2005, la teatru.

„Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!)”, a povestit Mihai Mărgineanu, citat de Kfetele.

Citește și: Aurelian Temișan și Mihai Mărgineanu, reacții dure în urma unui moment controversat la Premiile Gopo

Citește și: Cum arată soția lui Mihai Mărgineanu

Reîntâlnirea cu Andreea

„Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant” (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur”, a mai spus actorul.

Citește și: Interviu cu Mihai Mărgineanu: ”Am norocul de a fi ascultat de oameni deștepți”

După trei ani s-au căsătorit, pe plajă, în Vama Veche, iar între timp au devenit și părinții a doi copii, o fată și un băiat.

„Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun. Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri”, a afirmat Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Mărgineanu și soția lui, Andreea Mărgineanu

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter