Denise Rifai: „De Paște vreau să mă odihnesc și să merg la Înviere”. Ce i-a transmis lui Dan Bittman / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 17:56

Denise Rifai vrea ca de Paște să se odihnească, să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi și să meargă la Înviere. Deși a reușit să cucerească audiența cu poveștile invitaților de la „40 de întrebări”, frumoasa brunetă recunoaște că în spatele emisiunii de la Kanal D se ascunde multă muncă, așa că trece printr-o perioadă solicitantă.

Dacă pe plan profesional toate îi merg din plin, nici pe plan sentimental nu stă rău. Vedeta vrea să țină, însă, amănuntele de culise pentru ea, cu toate acestea nu ne putem face că nu observăm chimia evidentă dintre ea și Dan Bittman. Denise Rifai a dezvăluit pentru UNICA.RO ce o leagă de solistul de la Holograf, după mai multe speculații apărute în presă.

Denise Rifai: „De Paște vreau să mă odihnesc și să merg la Înviere”

“Lucrăm cam patru săptămâni la o emisiune. De Paște vreau să mă odihnesc. Nu am energie să mă apuc să fac bagaje să plec undeva, așa că o să stau aici și o să mă bucur de tot ce e”, a mărturisit Denise Rifai pentru UNICA.RO.

Are multe amintiri frumoase din copilărie, de când trăia cu atâta emoție Sărbătorile Pascale, dar atunci, ca și acum, seara de Înviere avea un parfum aparte pentru vedeta Kanal D. “Momentul Învierii e pentru mine unul foarte important, dar viața e diversă și nu de fiecare dată reușesc să ajung. Anul acesta vreau să o fac, abia aștept”, mai spune Denise Rifai.

Denise Rifai: „Dan Bittman mi-a dat mai multe inele”

L-a avut invitat la „40 de întrebări”, iar la sfârșitul emisiunii el i-a dat oferit un inel. Apoi au fost surprinși la mai multe evenimente împreună și s-a speculat că între Denise Rifai și Dan Bittman ar fi mai mult decât o relație profesională. Denise a lămurit pentru UNICA.RO cum stau lucrurile între ea și celebrul artist.

“Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. Chiar a fost ziua lui zile acestea, așa că e o ocazie pentru a-i spune în mod oficial: ”La mulți ani, Dan Bittman! Te iubim!”. Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie”, a dezvăluit Denise Rifai pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Care este marele regret al lui Dan Bittman. „O simt ca pe o neîmplinire”

„Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar”

Când vine vorba despre dragoste, Denise susține că un bărbat nu trebuie să facă anumite gesturi ca să îi ajungă la inimă: „Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar, există anumite coordonate, îmi doresc să fie mai inteligent decât mine, să mă protejeze și să mă completeze”, mărturisește ea.

Prezentatoarea și-ar mai dori un lucru, ca anumite calități pe care le are tatăl său, cu care are o relație specială, să le întâlnească la bărbatul cu care va forma o familie. “Sunt părți din tatăl meu pe care mi-ar plăcea ca bărbatul meu să le aibă”, susține Denise Rifai.

Citeşte și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai, întrebări fierbinți pentru jurații „Bravo, ai stil!”

Cum se menține Denise Rifai în formă

Arată spectaculos, dar recunoaște că face un efort susținut pentru asta. Denise Rifai are, însă, convingerea că, în cele mai multe cazuri, kilogramele în plus vin la pachet și cu alte probleme de sănătate, de aceea ține foarte mult la câteva reguli alimentare.

“Eu o luptă continuă, pe care trebuie să o ținem și atunci când obosim, nu e ușor. Nu am timp pentru sport, așa că aleg să  mănânc mult mai puțin din punct de vedere caloric, aleg produse sănătoase. Oricum, eu cred că trebuie să alocăm foarte multă atenție modului în care ne hrănim, pentru că în acest mod reușim să evităm anumite probleme medicale, pentru că fără să vrem le producem, pentru că vin în lanț. E o provocare continuă”, precizează Denise pentru UNICA.RO.

Citește și: Ce spune Denise Rifai despre viitorul soț: “La noi în casă nu asta contează”/ Exclusiv

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter