Bella Santiago, drumul de la sărăcie lucie la succes în muzică: „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 14:21

Cântăreața Bella Santiago (33 ani) s-a destăinuit, la FRESH by UNICA, și a povestit cu lacrimi în ochi cum a suferit de foame în copilărie, cum a mers la școală șase ani cu același ghiozdan și cum a fost crescută cu dragoste din partea bunicilor, dar cu răceală din partea propriei mame.

Traumele unei copilării sărace nu au avut timp să se vindece, pentru că imediat a simțit gustul amar al unei iubiri neîmpărtășite, de unde și-a continuat viața din postura de mamă singură. Despre toate aceste drame, dar și despre cariera de succes din România, a vorbit cu sinceritate Bella Santiago în ediția de miercuri, 19 aprilie, a emisiunii FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Santiago a muncit toată viața pentru familia ei

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Santiago a devenit una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Filipine când a câștigat „X Factor România” în 2018. De atunci, cariera ei în România a luat o turnură impresionantă. Până în prezent, ea a lansat piese care au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume și au devenit hituri în topurile muzicale.

Bella Santiago a reușit să-și consolideze cariera în România cu succes, după ani de încercări. Cântăreața de origine filipineză a muncit de mică pentru a-și întreține mama bolnavă. A fost înzestrată cu o calități vocale care au ajutat-o să-și câștige pâinea și să-și ajute familia greu încercată de sărăcie.

După ce am terminat liceul, m-a luat mama de la bunică și am început să cânt la restaurante. A venit manager-ul unei trupe din Filipine care a zis că are o trupă și merge prin Asia cu contract. Și atunci am zis că pot și eu să încerc. Eu eram cumințică, mereu cu rochiță lungă, nu eram sexy, eram altă persoană, eram rușinoasă și fata aceea care avea trupa mi-a povestit că trebuie să te îmbraci într-un fel, să te machiezi, să dansezi, trebuie să fac multe chestii. Eu înainte nu știam să dansez. Cu ei am învățat să dansez, să mă machiez, să mă îmbrac și am plecat prima dată în Thailanda, după aceea am mers în Malaezia, în Singapore, în Taiwan. Și așa am început să fac bani.” a spus artista la FRESH by UNICA.

Bella Santiago a plecat de acasă cu un singur gând: să-și scape familia de sărăcie. Artista și-a amintit cum a trăit și a dormit pe un pat improvizat, realizat din cartoane, de mama ei și cum, de fiecare dată când ploua, locuința lor era inundată. „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” a spus Bella Santiago la FRESH by UNICA.

Bella Santiago a dormit pe pat făcut din cartoane, în adolescență

Am strâns bani și am zis că vreau să strâng bani pentru mama, pentru că eu îi trimit bani mamei mele în fiecare lună, pentru că ea nu muncește, este bolnavă, are scoliosis (n.r. scolioză) și nu mai poate să muncească. Teoretic, eu am muncit pentru mama mea! Și am zis că vreau să strâng mulți bani ca să avem și noi casă, pentru că nu aveam casă.

Noi stăteam într-o casă foarte, foarte mică. Atunci când m-a luat mama m-a dus într-o casă foarte mică, cred că de 20 de metri pătrați. Adică, ea mi-a făcut un pat din cărți, dedesubt erau cărți, erau cartoane. Nu aveam pat. O cameră mică, cu acoperișul distrus, când ploua, ploua în casă, mă simțeam că zbor și eu. Când coboram din pat, ajungeam direct la ușa de afară, aveam și o chiuvetă, și o baie mică unde ne făceam duș.” a povestit Bella Santiago, la FRESH by UNICA.

Ajunsă mamă la rândul ei, cântăreața și-a dorit ca fiica sa, Kescielle, să nu simtă gustul sărăciei sau lipsa iubirii. După ce a trăit primii ani de viață în Filipine, copila a fost adusă de artistă în România. Studiază și are o relație apropiată cu Ionuț Grigore, bărbatul alături de care Bella Santiago și-a refăcut viața și cu care urmează să se cunune religios.

Bella Santiago, despre copilăria ei: „Un vis urât!”

„Când am plecat de acasă am zis că vreau să strâng bani ca să îmi cumpăr și eu casa mea, ca să fac și eu o casă pentru mama să nu mai stea ea acolo, pentru că eu știu cât de greu e să stai acolo, mai ales când ploua și ploua tare, ajungea apa până la genunchi. Chiar o copilărie foarte urâtă! Un vis urât!” a declarat Bella Santiago la Fresh by Unica.

Vezi de ce spune Bella Santiago că este Cenușăreasa din familia ei, de ce nu vine mama ei la nunta artistei, dar și ce planuri de viitor are urmărind emisiunea integrală.

FRESH by UNICA, în fiecare miercuri, de la ora 20.00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de jurnalista Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan și Iana Novac s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter