Irina Margareta Nistor, despre povestea ei secretă de iubire: „Ai rupt vraja, s-a terminat” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:23

Irina Margareta Nistor a dat detalii despre povestea ei de iubire incredibilă, pe care a trăit-o în secret timp de mai mulți ani. Doar moartea i-a putut despărți pe îndrăgitul critic de film și acest bărbat misterios, care și-a pus amprenta asupra vieții și sufletului ei.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre povestea ei de iubire imposibilă, care a durat șapte ani. Aceasta s-a îndrăgostit de un bărbat însurat, însă nimic nu a stat în calea dragostei lor.

Irina Margareta Nistor, detalii despre povestea ei de iubire interzisă

Criticul de film a trăit o poveste de dragoste ca în filme, cu un bărbat care era deja căsătorit. Totuși, ea nu și-a dorit niciodată să își oficieze relația cu acest om care i-a furat inima, iar singura persoană care a știut de existența lui a fost mama Irinei Margareta Nistor.

„Cât de tare doare o iubire imposibilă?”, a întrebat-o Denise Rifai pe invitata sa, iar răspunsul acesteia a fost unul plin de înțelepciune.

„Nu știu dacă neapărat doare. Tocmai asta este perfecțiunea, după părerea mea. Acum am dat ”Ghici cine vine la cină”, filmul cu Katharine Hepburn și Spencer Tracy, iubirea lor a durat câțiva zeci de ani. A semănat, poate, mult cu a noastră, doar că erau două persoane publice. Atunci am înțeles și mai bine din privirile lor ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă. Ea așa a hotărât să nu meargă și nici el nu a hotărât să fie vreodată împreună, nu cred că doare, asta îi dă un 3D, pentru că e altfel față de celelalte, care pot fi mult mai banale. Când vezi atât de multe filme, așa cum am văzut eu, probabil că în scenariul vieții mele s-a strecurat și un personaj de genul acesta și mi l-am creat unul pozitiv”, a afirmat Irina Margareta Nistor.

Citește și: Irina Margareta Nistor, interviu exclusiv despre pasiunea sa de a zbura: „Nu am brevet de pilot!”

Criticul de film a precizat că nu și-a dorit niciodată mai mult de la această poveste de dragoste.

„Nu! N-ar fi ținut. Eu mă cunosc suficient de bine, crede-mă. Așa e mai bine, când e mister ține altfel. Nu rupi vraja niciodată. Ai rupt vraja, s-a terminat”, a explicat ea.

Citește și: Predicțiile criticului de film Irina Margareta Nistor după nominalizările la Premiile Gopo 2023: „E un miracol ca actor”/ Exclusiv

Sacrificii pentru profesie

Pentru a reuși să își îndeplinească cel mai mare vis profesional, Irina Margareta Nistor a fost nevoită să apleze și la cunoștințe.

„Când se încurca treaba foarte tare, atunci, nu aveam încotro. Acolo, era o relație un pic diferită, apropos de Mia Groza. O știam, lucrase mama cu ea, lucrase și ca interpret și îmi aduc aminte că mama povestea că, prima dată, aveam un an, murise Groza și m-am suit pe o masă, așa, fiind foarte mică, ea fiind foarte înaltă și, când am văzut-o așa înaltă și în negru, am început să plâng”, a povestit criticul de film.

Citește și: Irina Margareta Nistor spune că a avut o relație cu un bărbat însurat. „Un preot mi-a spus că e ok”

Citește și: Interviu cu Irina Margareta Nistor: “Casa mea e ca un cinematograf”

„Și mama a murit de rușine ”Aoleu, ce ai făcut”, ce nu știu ce, dar, într-adevăr, da, nu mai era altă soluție și, pe urmă, trebuie să ne gândim în ce perioadă eram și că nu ne imaginam că o să treacă, vreodată, comunismul, deci trebuia să ne facem un scenariu de supraviețuire pe care să încercăm să trece mai departe cu el. Cum timpul trecea, lumea înțelege mai greu chestia asta. Deci, era așa: trebuia să îți alegi niște sate. Eu mi le-am ales pe alea, pentru că acolo se putea preda rusă, eu nu știam rusă, am zis  că mă duc la Inspectorat, le spun că nu știu rusă și au zis ”Nu-i nimic! Învățați odată cu copiii, nu-i nicio problemă””, a mai spus Irina Margareta Nistor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Margareta Nistor

Surtsă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter