Denise Rifai, pe motor, în compania unui bărbat misterios. „Călare pe niște cai putere!” Ce spune despre viața privată

De Raluca Vițu, pe

Denise Rifai (37 de ani) s-a afișat în mediul online într-o ipostază în care rar ne e dat să o vedem.

Prezentatoarea de la Kanal D și-a obișnuit publicul cu ținutele sale elegante și serioase în talk show-ul pe care-l moderează, dar de data aceasta a decis să le arate celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socilizare o altfel de latură a ei.

Denise Rifai s-a lăsat fotografiată pe o motocicletă, îmbrăcată într-un costum din piele, de culoare bej, și o pereche de platforme asortate. Prezentatoarea de televiziune nu era singură la plimbare, ci în compania unui bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Citeşte şi: Denise Rifai, mărturisiri în lacrimi, despre dorința de a fi mamă și moartea bunicii. „Mă doare!”

Apariția a stârnit imaginația fanilor, mulți ducându-se cu gândul că bărbatul care conduce motorul ar putea fi Cătălin Cazacu, după ce au apărut zvonuri că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație profesională. Dar totul rămâne la nivel de zvon, deoarece presupusa idilă a celor două vedete de la Kanal D nu a fost niciodată confirmată.

Vezi în GALERIA FOTO cum a fost surprinsă Denise Rifai pe motor, prin București.

În postarea de pe Instagram, Denise Rifai a vorbit despre putere, politică și „curajul de a spune adevărul”. Jurnalista spune că este printre puținele persoane din branșa sa cafe au curajul să spună lucurilor pe nume când vine vorba despre viața politică.

„Știți despre mine cât de mult îmi place politica! Unii mă acuză că-mi place puterea. Așa e, Îmi place! Însă un altfel de Putere! Puterea Adevărului! Îmi place și am avut mereu curajul să dau Putere Adevărului! Așa m-ați cunoscut! Și așa am și devenit această jurnalistă, pe care voi o considerați puternică și informată! Am avut mereu Curajul să spun Adevărul, oricât de Incomod ar fi fost el! Și să înfrunt demnitari în funcții de mare putere și să-i confrunt cu adevărul dur al României!
Cam câți jurnaliști au avut sau au curajul să facă ce fac eu??? Îi numărăm? Împreună? În plus și cel mai important! Despre mine nu ați auzit niciodată că am luat bani de la partide, că primesc finanțări de la ONG-uri partizane vreunei tabere sau că am derulat campanii sub cupola unor sponsorizări! Aceasta este de fapt și cheia succesului meu! Simplul fapt că am avut curaj să spun mereu adevărul și să pun întrebări Incomode! Și, cel mai important, ca nu ma las cumpărată!” – a transmis ea pe Instagram.

Citeşte şi: Exclusiv! Denise Rifai, cu toate cărțile pe masă în Unica de noiembrie: „Sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea”

Citeşte şi: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai, întrebări fierbinți pentru jurații „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Denise Rifai vorbește despre relația cu Dan Bittman: „E foarte onorant că există în viața mea”

Citeşte şi: Ce spune Denise Rifai despre viitorul soț: “La noi în casă nu asta contează”/ Exclusiv

Apoi a vorbit și despre „poveștile de amor” care i s-au atribuit și care nu au nicio legătură cu realitatea. Denise Rifai spune clar și răspicat că viața ei privată rămâne a ei.

„Dar totul, iată, bineînțeles că are un preț! Care? Constat un adevărat laborator de execuție, organizat cu scopul cert de a mi se creiona un profil frivol, pe care știți bine că nu-l am! Cum se procedează? Cu ajutorul unor pseudonime sub care-si ascund identitatea, anumiți “ziariști” imi atribuie roluri în povești de amor cu care nu am nicio legătură! Există chiar o telenovelă în plină desfășurare în anumite ziare de presă tabloidă și continuată metodic pe anumite televiziuni partenere.

Nu mai zic că m-am trezit cu o România întreagă care mă întreabă cum și cu cine mă mărit. Câte inele am primit și câte case am în plan să mai stric! O isterie generală! Mă rog. Vreau să știți despre mine că realmente îmi plac și caii, dar și caii putere! Și că e faină Plimbarea pe două roți seara prin București. Și că nu candidez! Pentru cei neliniștiți fac aceste precizări, căci sunt unii cărora acest gând le cam dă fiori!

Ps1. Vă văd și vă știu!
Ps2. În poză, chiar sunt călare pe niște cai putere, mai puțini ce e drept, așa, ca de oraș!
Ps3. Viața mea privată va rămâne Privată!”
– a încheiat vedeta de la Kanal D.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter