Ce a făcut Monica Gabor în mare secret, după despărțirea de Mr. Pink. Noi detalii ies la iveală

De Unica.ro, pe

Monica Gabor și partenerul ei, milionarul Mr. Pink, s-au despărțit discret, după mai mulți ani de relație. Pentru că niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre această ruptură, speculațiile nu au întârziat să apară.

Cu toate acestea, acțiunile Monicăi Gabor, de imediat după despărțire, au confirmat niște ipoteze lansate de cunoscuții vedetei. În timpul relației cu Mr. Pink, deși ar fi avut tot ce își dorea, din punct de vedere material, Monica Gabor nu ar mai fi avut libertatea de altădată.

Milionarul de origine chineză ar fi ținut-o din scurt, i-ar fi interzis călătoriile prea dese în România, ceea ce i-ar fi afectat Monicăi nu numai relațiile sociale, dar și pe cele cu familia, după cum notează playtech.ro

Astfel, odată cu încheierea relației, primul lucru pe care l-a făcut Monica Gabor a fost să meargă în Dubai, pentru a se întâlni cu surorile ei, Ramona și Alina. Cele trei s-au pozat împreună după mult timp, toate cu zâmbetul pe buze.

Pe ce a cheltuit Monica Gabor 2.000 euro la Bacău

În plus, Monica Gabor ar fi ajuns, tot acum, după despărțire, și la Bacău. Deși părinții lor nu mai trăiesc, tatăl decedând chiar anul trecut, surorile nu au uitat de unde au plecat. Monica Gabor s-ar fi ocupat acum, în scurta călătorie în orașul natal, de mormântul părinților.

Citește și – Connect-R și Misha, surprinși la mare împreună. Ce se întâmplă între cei doi la trei ani de la divorț

Citește și – Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă: „A fost un drum greu”

Citește și – Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

Citește și – Fiica lui Pepe, de urgență la spital. „S-a întâmplat când alerga”

Ciao.ro notează că Monica ar fi cheltuit undeva la 2.000 de euro pentru a le grava părinților săi numele în marmură, pe un monument funerar, dar și pentru a decora cu flori locul de veci. “Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, ar fi declarat pentru Ciao.ro un angajat al cimitirului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter