Catrinel Sandu, detalii despre nunta din America: „Va începe la 4 dimineata. Asa e legea acolo”

De Mădălina Manole, pe
Catrinel Sandu și logodnicul său, Steve, vor face nunta în America. Cei doi își doresc ca evenimentul să aibă loc pe plajă și să aibă alături cele mai importante persoane din viața lor.

Catrinel Sandu a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce tatăl său a murit, însă viața trebuie să meargă înainte. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor se pregătește să îmbrace rochia de mireasă și este în toiul pregătirilor pentru marele eveniment din viața sa: „Pregătirile sunt gata. Mai avem DJ-ul, ormamentele. Vom aduce și băuturi alcoolice. Am mai sistat pregătirile pentru că nu a fost momentul. Nunțile acolo nu sunt mare bătaie de cap ca la noi. Nu e cu dar sau plic. Se aduc cadouri. 

EXCLUSIV: Catrinel Sandu şi iubitul ei, medicul stomatolog Steve; Foto The Bucharest's/UNICA

O să stăm trei zile la resort, toți cei care vin la nuntă. Vom fi acolo sâmbătă, duminică, cu activități, tenis, piscină. Nu e o chestie extraordinar de luxoasă, sunt căsuțe pe plajă. I-am zis că trebuie să fure mireasa. Nu e o nuntă foarte mare, avem vreo 100 de invitați, va începe la patru dimineața și se termină la ora 12 noaptea. Așa e legea acolo”, – a povestit Catrinel Sandu în emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars.

EXCLUSIV: Catrinel Sandu şi iubitul ei, medicul stomatolog Steve; Foto The Bucharest's/UNICA

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter