Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 19:32

Kate Middleton a fost fotografiată la repetiția pentru încoronare într-o rochie midi, cu flori, de la LKBennett, care costă 359 de lire.

Numărătoarea inversă până la încoronarea Regelui Charles și a Camillei a început, iar repetițiile sunt în plină desfășurare pentru familia regală.

Kate Middleton, rochie alb cu negru la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

În așteptarea ceremoniei istorice, Prințul și Prințesa de Wales s-au îndreptat, miercuri dimineață, către Westminster Abbey alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pentru o repetiție generală.

Regele Charles și Camilla, precum și Prințesa Anne, s-au alăturat tinerei familii la eveniment. Atât Prințul William, cât și Prințul George vor juca roluri notabile în ceremonia de încoronare de sâmbătă.

Citeşte și: Regele Charles, criticat că nu îi cheamă pe copiii lui Harry la încoronare: „Este o mare greșeală!”

Citeşte și: Prințul Harry va participa singur la încoronarea regelui Charles. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Prințul William, rol esențial la ceremonie

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, va îngenunchea în fața tatălui său și îi va jura loialitate, iar Prințul George, în vârstă de 9 ani, va fi unul dintre paji și va purta roba bunicului său.

Chiar dacă ținuta Prințesei de Wales pentru încoronarea de sâmbătă este încă secretă, se bănuiește că soția lui William va purta pe cap o coroană din flori, nu o diademă, și ceva albastru.

Surpriza lui Kate pentru încoronare

Prințesa, care și-a sărbătorit recent a 12-a aniversare a nunții, a fost fotografiată purtând o rochie de la LKBennett în timpul evenimentului, în care regalii au optat pentru ținute casual.
Rochia în alb cu negru și imprimeu floral are mâneci lungi și nasturi supradimensionați care aduc cu niște perle.

LKBennett este brandul pe care Kate îl preferă și de la care adoptă uneori ținute pe care la poartă la ieșirile oficiale.

Așa mamă, așa fiică

La fel ca și celebra sa mamă, Charlotte arăta spectaculos la o zi după cea de-a opta aniversare. Prințesa a îmbrăcat o rochie din poplin Rachel Riley, cu margarete, de 59 de lire sterline.

Charlotte urmează să-i încânte pe fanii regali în acest weekend, când va apărea cu familia ei la încoronare.

Nu va avea un rol oficial din cauza vârstei sale, dar este de așteptat să participe la ceremonia de la Westminster Abbey și să își facă apariția pe balconul Palatului Buckingham.

Se crede că frații regali vor sta într-o trăsură cu părinții lor în spatele Regelui Charles și a Camillei.

Citeşte și: Cartea care ar putea distruge încoronarea Regelui Charles. Prințul Harry nu este implicat de această dată

Citeşte și: Cum arată coroanele și ținutele folosite la încoronarea regelui Charles al III-lea: ”Cele mai puternice simboluri ale monarhiei”

Charles, mai în formă ca niciodată

Monarhul nu a folosit aceeași mașină ca și soția sa la plecarea de la Westminster Abbey, dar era mai vesel ca de obicei, Charles le-a făcut cu mâna și le-a zâmbit observatorilor regali și fotografilor care l-au aplaudat.

Încoronarea lui Charles și a soției sale, Camilla, va avea loc pe 6 mai, la Westminster Abbey.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter