Cât costă ghetele preferate pe care le poartă Kate Middleton și cum își alege machiajul care să o pună în valoare

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 15:43

Are un machiaj impecabil și știe cum să își aleagă o ținută care să o pună în valoare, dar nu dă niciodată greș nici în alegerea încălțărilor. Ba mai mult, în opinia unui expert în frumusețe, Kate Middleton are unele dintre cele frumoase sprâncene, iar acest lucru o face să pară „fără vârstă”.

Blundstones, celebrul brad de încălțăminte, s-a integrat rapid în viața lui Kate Middleton. Ghetele clasice 550 Chelsea, care se vând cu 220 de dolari și au o piele impermeabilă, sunt nelipsite din garderoba Prințesei.

Kate Middleton poartă același tip de ghete ca actrița din „Emily in Paris”

Kate Middleton a purtat cizmele maro în timp ce făcea cumpărături la magazinul universal Peter Jones din Londra, anul trecut în februarie, sau mai târziu în acea lună, în timpul unei vizite în Danemarca.

Popularitatea încălțămintei se extinde din Marea Britanie până la Paris (sau cel puțin până la „Emily in Paris”), deoarece Lily Collins deține și ea o nuanță similară a stilului din 2021.

Cât costă ghetele preferate pe care le poartă Kate Middleton și cum își alege machiajul care să o pună în valoare

Ea nu este însă singura fană de la Hollywood a mărcii de cizme, deoarece Emma Watson și Lucy Hale consideră ambele stiluri, Chelsea 550 și Chelsea 558, elemente de bază pentru garderoba de iarnă. 

Kate Middleton
Acestea sunt ghetele preferate purtate de Kate Middleton

Prințesa de Wales captează atenția cu sprâncenele, dar și cu machiajul

Prințesa de Wales a făcut furori, zilele trecute, când a ieșit din nou într-o rochie albă Alexander McQueen la premiile BAFTA, mănuși lungi și negre și cercei de aur. Dacă alegerea ei în materie de accesorii a fost punctul de discuție al nopții, Prințesa a făcut modificări subtile și la nivelul machiajului, optând pentru un smokey eye mult mai închis decât de obicei. Express a vorbit cu Sarah Amelia Fogg despre modul în care Kate își menține un „aspect fără vârstă”.

Kate și William
Kate și William, un etalon al eleganței

„Întotdeauna am spus că sprâncenele o pun cel mai bine în valoare pe Kate Middleton. Sprâncenele ei sunt cu adevărat unele dintre cele mai reușite pe care le-am văzut, forma definită pentru care optează îmbrățișează perfect forma ei naturală”, explică expertul.

„Firele de păr din sprânceană sunt atât de uniforme încât aș zice că Kate optează pentru un tratament de laminare care o ajută să obțină întotdeauna un efect impecabil. Această formă i se potrivește cel mai bine”.

Când vine vorba de laminarea sprâncenelor, în opinia specialistului, cel mai mult contează cât de natural arată. „Recomand întotdeauna să păstrați o formă de sprâncene cu aspect natural, deoarece acestea tind să atragă cel mai mult atenția. Văd și un efect subtil de ombre pe sprâncenele lui Kate, deoarece partea de sus este mult mai pigmentată decât cea de jos”, mai spune ea.

Rujul ales îi scoate în evidență trăsăturile

Sarah are convingerea că oputem obține sprâncene ca ale lui Kate cu ușurință.

„Multe femei cred că sprâncele laminate și pufoase pot fi obținute doar de cele cu sprâncene pline și groase, dar există multe trucuri care ne pot ajuta să avem sprâncene generoase, indiferent cât de rare sunt ale noastre”, spune ea.

Pentru a ajuta la obținerea aspectului pufos, e indicat să utilizăm un ser bun pentru sprâncene cu aplicator. Acest lucru ne va ajuta să ridicăm părul sprâncenelor și să obținem acel aspect mai plin.

„Dacă doriți să adăugați mai multe fire de păr, un creion pentru sprâncene cu vârf triunghiular vă poate oferi precizia necesară pentru a crea un aspect natural. Asocierea fardului de obraz și a bronzantului cu rujul este esențială, deoarece vă ajută să vă legați perfect machiajul”.

În ceea ce privește rujul, Kate tinde să opteze pentru o nuanță subtilă de roz

„Când alegi rujul potrivit pentru tine, este important să te asiguri că acesta iese în evidență față de restul pielii tale, deoarece contrastul este cel care creează un plus de profunzime aspectului tău”, mai spune Sarah Amelia Fogg.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter