Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 aprilie 2021, 14:48

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, a avut loc înmormântarea Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ducele de Edinburgh s-a sints din viață pe data de 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

La ceremonia de înmormântare au participat 30 de persoane, printre care s-au numărat copiii Prințului Philip și a Reginei, nepoții și verișorii acestora.

Prințul William (38 de ani), nepotul ducelui de Edinburgh, și soția sa, Kate Middleton (38 de ani) au fost și ei prezenți la funeralii. Ducesa de Cambrige a atras atenția prin ținuta sa elegantă. Kate a purtat o rochie-palton, semnată Roland Mouret, ce valorează 1.605 de lire sterline. Soția prințului William a mai purtat această rochie la Festivalul Legiunii Regale Britanice cu ocazia Zilei Comemorării.

Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

Citeşte şi: Gestul lui Meghan Markle pentru înmormântarea Prințului Philip

Citeşte şi: Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

Citeşte şi: Bianca Sârbu a învins cancerul a două oară: „Nu te omoară, dar te macină așa încet”

Citeşte şi: Alexandru Arșinel și soția sa, în spital cu COVID-19 după ce s-au vaccinat

Rochia, ce s-a evidențiat printr-un guler elegant cu fundă, a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto, o pălrie din catifea cu plasă, o pereche de cercei din perle, primită chiar de la Regina Elisabeta ca dar de nuntă și un colier confecționat tot din perle. Colierul exterem de elegenat purtat de Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip îi aparțin suveranei și a mai fost purtat și de mama prințului William, Prințesa Diana, în anul 1982, cu ocazia unui banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei la Palatul Hampton Court.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, anul acesta urmând să aniverseze 10 ani de mariaj. Cei doi s-a cunoscut în timpul studiilor și au devenit un cuplu în anul 2004. Împreună au trei copii: doi fii și o fiică, Prințul George (7 ani), Prințul Louis (2 ani) și Prințesa Charlotte (5 ani).

Foto – Arhiva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter