Casa Regală nu va participa la nunta lui Nicolae Medforth Mills

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 septembrie 2018, 12:02
Casa Regală a României nu va perticipa la nunta fostului principe Nicolae ce va avea loc pe 30 septembrie la Sinaia. Potrivit unor surse apropiate nepotului Regelui mihai, invitația trimisă a fost returnată nedeschisă.

Mai mult, potrivit Mediafax, nici mama lui Nicolae, principesa Elena, nu va participa la eveniment.

Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitație. A trimis-o înapoi, nedeschisă. Mama (n.r. principesa Elena) i-a spus lui nicolae, din câte știu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunțat că vine”, a declarat sursa citată.

Citește și: Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret, în mijlocul naturii. FOTO

Cine este Nicolae Medforth Mills

Nicholas Michael este fiul principesei Elena a României și al lui Robin Medforth-Mills. Acesta s-a născut pe 1 aprilie 1985 în Meyrin, Elveția și a primit titlul de principe în ziua în care a împlinit 20 de ani.

Totuși, el și-a pierdut acest titlu pe data de 1 august 2015, când Regele Mihai I a semnat un document în care i l-a retras. Tot atunci, el și-a pierdut și calificativul de „Alteță Regală”.

Principele Nicolae a vizitat pentru prima dată România alături de Regele Mihai în anul 1992 pe când avea vârsta de doar șapte ani. Acesta își amintește de acel episod ca fiind „un moment de neuitat din istoria țării noastre, foarte puternic și emoționant . A trăit și a studiat în Marea Britanie, însă își amintește că l-a auzit pe bunicul său, Regele Mihai, povestindu-i despre România încă de dinainte să viziteze țara în 1992.

Cine este Alina Maria Binder

Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. Viitoarea mireasă a lui Nicolae este pasionată de aviație și a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.

Citește și: Andreea Marin este pregătită să devină din nou mamă și vorbește despre căsătorie

Cum se va desfășura nunta

Cununia religioasă din data de 30 septembrie va avea loc la Biserica „Sfântul Ilie”, lăcaş de cult ctitorit de regii Carol al II-lea şi de Mihai I, care se află la intrarea spre centrul staţiunii, pe partea stângă. Petrecerea, care se anunțăa a fi „mai formală, protocolară”, va fi la celebrul Cazino din Sinaia, unde marii bogaţi ai vremii şi-au pierdut averile, în fastuoasa sală a oglinzilor.

Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

Cuplul și-a anunțat logodna în august 2017, prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, anunța atunci Nicolae.

Inelul de logodnă ales pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter