Carmen Iohannis, în prima zi de școală. Prima Doamnă a preluat o nouă clasă la dirigenție

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 10 septembrie 2018, 13:51
Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi. Soția președintelui României este profesoară de engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Carmen Iohannis a fost o apariție impresionantă la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Prima Doamnă a României a transmis cu această ocazie și un mesaj: „E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoții de toate părțile: și elevii, și părinți, și noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an pășim plini de optimism și sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspirațiile noastre sunt și mai înalte și sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, – a spus Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, în prima zi de școală. Prima Doamnă a preluat o nouă clasă la dirigenție
Foto:tribuna.ro

Soția președintelui Klaus Iohannis s-a bucurat să se reîntâlnească cu foști elevi veniți să o vadă și a dezvăluit că va fi dirigintă la clasa a IX-a E: „E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc și cu foștii elevi, mă așteaptă aici, și preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârșitul acestui liceu”, – a adăugat Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis

Cât despre ținuta Primei Doamne a României, aceasta a fost viu colorată, Carmen Iohannis alegând să poarte o rochie înflorată cu lungimea până la genunchi la care a asortat o geantă de umăr albastră și o pereche de sansale de la brandul său favorit care costă nu mai puțin de 800 euro.

Citește și – Copiii vedetelor în prima zi de școală

Sursă foto: Facebook, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter