Carmen Iohannis și-a schimbat designerul pentru încoronarea Regelui Charles. Cum s-a afișat soția lui Klaus Iohannis

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Duminică, 07 mai 2023, 15:07

Carmen Iohannis a ales câteva ținute speciale la evenimentele prilejuite de încoronarea Regelui Charles. Soția lui Klaus Iohannis a optat la recepția de aseară, de la Palatul Buckingham, pentru o ținută din două piese, rochie și taior într-o nuanță banan, cluth alb și pantofi într-o culoare la modă, fucsia. Pentru ceremonia de astăzi, Prima Doamnă a mizat pe o creație turcoaz.

Cu această ocazie, Carmen a ales alți creatori de modă. Ea nu a mai fost îmbrăcată de Andreea Tincu, ci de Eli Lâslean, cu care a mai colaborat și în trecut, și de Irina Schrotter.

Eli Lâslean a mărturisit, pentru UNICA.RO, că a pregătit trei ținute, la care s-a lucrat timp de o săptămână, pentru Carmen Iohannis și vizita ei în Anglia, la încoronarea Regelui Charles.

Citeşte și: Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

Carmen Iohannis a renunțat la Andreea Tincu pentru Eli Lâslean

“Prima Doamnă a îmbrăcat această ținută realizată cu drag în Atelierele Eli Lâslean pentru festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles”, a spus cu mândrie Eli Lâslean pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Carmen Iohannis a creat numeroase controverse cu ținuta purtată în Brazilia: „O fi zis că merge la carnaval”

Klaus Iohannis, despre evenimentul de la Londra, „un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice”

Marcat de evenimentul pe care îl trăiește, Klaus Iohannis s-a afișat în costum negru și cravată bleumarin. “Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice”, a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

Astăzi, Carmen și Klaus Iohannis și-au asortat ținutele și au mers către festivități ca doi îndrăgostiți, mână de mână, semn că sentimentele dintre ei sunt la fel de puternice ca la începutul relație.

Și de această dată, Prima Doamnă a optat pentru o culoare vie, o rochie și o haină într-un verde turcoaz, de la Irina Schrotter, asta în timp ce Klaus a ținut să îl salute pe Charles în costum bleumarin, cămașă albă și cravată albastră.

Citeşte și: Carmen Iohannis s-a îmbrăcat în alb în Argentina și nu a dat greș. Ce detalii au atras atenția

Citeşte și Cum arată coroanele și ținutele folosite la încoronarea regelui Charles al III-lea: ”Cele mai puternice simboluri ale monarhiei”

Carmen Iohannis a dezamăgit cu rochia purtată în Brazilia

Carmen Iohannis a atras numeroase critici cu rochia pe care a purtat-o în Brazilia și pare că a decis să întoarcă foaia. Dacă soția președintelui Brazilian și-a făcut apariția la marea întâlnire într-o rochie neagră și într-un sacou alb, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie vernil, fară mâneci și pantofi roz. Ținuta a fost accesorizată cu un cluth alb.

După ce i-a urmărit evoluția vestimentară, Monica Tatoiu a taxat-o pe Prima Doamnă pentru ținuta aleasă. “Iar a comis-o Prima Doamnă călătoare. Cu brațele răvășitoare la vedere între doamne, toate cu sacouri, în Brazilia. O fi zis că merge la carnaval”, a scris atunci ,pe un site de socializare, fosa femeie de afaceri.

Citeşte și: Prințesa Charlene și Regina Letizia au electrizat atmosfera la recepția dată de Regele Charles. Ținutele cu care s-au afișat la Buckingham

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter