Carmen Iohannis, val de critici în mediul online, după ultimele apariții oficiale

De Unica.ro, pe

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, au fost prezenți în cadrul mai multor evenimente organizate în Spania, în ultimele zile. Ținutele purtate de prima doamnă a României la dineul Summit-ului NATO și la vizita Centrului Satelitar al Uniunii Europene au primit un val de critici.

Carmen Iohannis, val de critici în mediul online, după ultimele apariții oficiale

La dineu, Carmen Iohannis a purtat o rochie din satin fucsia, cu mâneci din voal alb transparent și aplicații argintii, accesorizată cu bijuterii din aur, plic și sandale aurii.

„Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere! Parcă este la «grădi»”; „Aceasta este o ținută pentru un dineu cu regele…? Mânecă scurtă, caraghioasă, culoare roz… continuă să ne facă de râs și culmea, pe banii noștri!”; „Ce diferență de prestanță… wow”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile negative ale unora dintre români.

La vizita Centrului Satelitar al UE, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albă fără mâneci, accesorizată cu sandale mov cu barete. „Are o obsesie cu sandalele… mai nou și cu cele urâte”; „Sandalele, Doamne, ce oroare”, „Nu poate să înțeleagă regulile vestimentației diplomatice”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile din mediul online.

Potrivit etichetei, încălțările unei soții de președinte nu ar trebui să aibă culori aprinse, mai multe barete sau alte aplicații. Totodată, protocolul familiilor regale ar impune primelor doamne să poarte un machiaj simplu și natural. În ciuda acestuia, Carmen a optat pentru un ruj roșu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Carmen Iohannis, apariție notabilă la balul de absolvire al elevilor săi. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României

Citește și: Cum arăta Carmen Iohannis în tinerețe. Detalii neștiute din trecutul soților Iohannis

Citește și: Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite

În plus, Carmen nu le-ar fi însoțit pe celelalte prime doamne, printre care se numărau Jill Biden, prima doamnă a SUA, și Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, la festivitățile organizate de regina Letizia a Spaniei.

„Vizita de astăzi la Centrul Satelitar al UE a fost o experiență interesantă. Realizările centrului sunt impresionante – analiza sa valoroasă și de încredere a datelor din satelit ajută UE și statele membre să facă față mai bine provocărilor actuale în materie de securitate, mai ales în aceste vremuri dificile”, a scris Președintele Klaus Iohannis pe Twitter.

Foto: Profimediaimages.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter