Carmen Iohannis, criticată de Oana Roman: „Face un afront înfiorător protocolului” / Video

De Oana Savin, pe

Oana Roman a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea oficială din Emiratele Arabe. Fiică de fost premier al României, influencerița cunoaște protocolul și eticheta de care demnitarii și soțiile acestora trebuie să țină cont în deplasările oficiale.

Fiica lui Petre Roman obișnuiește să abordeze diverse teme pe conturile ei de pe rețelele de socializare, printre care stilul vestimentar sau bunele maniere. De data aceasta, Oana a ales să vorbească despre ținuta pe care prima doamnă a României a purtat-o în Emiratele Arabe.

Oana Roman, despre protocol și etichetă

Oana Roman a dezvăluit că mama ei, soție de premier și fiică de ambasador, avea întotdeauna grijă ca imaginea ei să fie una impecabilă. Însă, potrivit influenceriței, în ultima vreme nu prea se mai ține cont de protocol și etichetă.

„Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe. Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pecare o reprezenta în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte”, a afirmat Oana Roman într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Oana Roman, reacție dură la adresa lui Klaus Iohannis după vizita din Japonia. „Așa o aroganță! Oribil!”

Citește și: Oana Roman vrea să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea abdomenului. Cum arată vedeta complet nemachiată

Citește și: Oana Roman, mutare neașteptată după separarea de Marius Elisei: „E mult prea mult pentru ce avem noi două nevoie”

Citește și: Oana Roman, despre motivul separării de Marius Elisei: „El niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit”/ VIDEO

Influencerița a criticat-o dur pe Carmen Iohannis

La vizita oficială din Emiratele Arabe, Carmen Iohannis a purtat o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu o geantă în aceeași nuanță. Însă, un accesoriu purtat la păr a fost cel care i-a atras atenția Oanei Roman.

Mai mult, fiica lui Petre Roman este de părere că soția lui Klaus Iohannis nu mai respectă deloc protocolul.

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face”, a afirmat Oana Roman pe Instagram.

„Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului”, a explicat influencerița.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Oana Roman susține că soția președintelui a greșit în momentul în care și-a pus o clamă de păr de plastic, în timp ce pe umăr avea o geantă care costă câteva mii de euro.

„Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte. Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”, a explicat Oana.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Roman și cu Carmen Iohannis

Sursă foto: Instagram, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter