Carmen Iohannis a creat numeroase controverse cu ținuta purtată în Brazilia: „O fi zis că merge la carnaval”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 17:03

Klaus Iohannis se află într-o vizită oficială în Brazilia alături de soția sa, Carmen Iohannis. Președintele a fost primit, ieri, la Palatul Itamaraty, de omologul său brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva și de soția acestuia, Rosângela da Silva.

Carmen Iohannis a reușit iar să iasă din tipare și să întoarcă toate privirile cu rochia pe care a purtat-o. Dacă soția președintelui Brazilian și-a făcut apariția la marea întâlnire într-o rochie neagră și într-un sacou alb, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie vernil, fară mâneci și pantofi roz. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă cluth albă.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a ales un costum negru, cămașă albă și cravată albastră cu picățele.

Designerul Andreea Tincu: „Rochia este din jacqurd de mătase și bumbac”

”În Brazilia, Prima Doamnă poartă design românesc, Rochia este din jacqurd de mătase și bumbac, stil minimalist chic, inspirație New Look”, spune designerul Andreea Tincu, cea care i-a creat și de această dată ținuta, ca și în alte vizite oficiale.

Citeşte și: Carmen Iohannis, într-o rochie de primăvară la întâlnirea cu împăratul și împărăteasa Japoniei. „Este special creată pentru această vizită”

Monica Tatoiu: „A comis-o Prima Doamnă călătoare”

După ce i-a urmărit evoluția vestimentară, Monica Tatoiu a taxat-o pe Prima Doamnă pentru ținuta aleasă. “Iar a comis-o Prima Doamnă călătoare. Cu brațele răvășitoare la vedere între doamne, toate cu sacouri, în Brazilia. O fi zis că merge la carnaval”, a scris fosta femeie de afaceri pe un site de socializare.

Citeşte și: Carmen Iohannis, criticată de Oana Roman: „Face un afront înfiorător protocolului” / Video

Preşedintele Klaus Iohannis se află până  pe 26 aprilie într-un un turneu în America Latină. Astăzi, în a doua zi a vizitei oficiale în Brazila, el se va întâlni cu autorităţile locale din Rio de Janeiro. După Brazilia, următoarele etape ale turneului sud-american efectuat de şeful statului sunt vizitele oficiale în Chile şi în Argentina.

„Am discutat cu Președintele Braziliei, Lula da Silva, în cadrul vizitei mele oficiale în America Latină, despre angajamentul României pentru dinamizarea colaborării cu această țară, care este cel mai important partener economic din regiune.

Împreună, am adoptat Declarația Comună privind dezvoltarea relațiilor bilaterale și am abordat extinderea cooperării în domenii precum cercetarea în agricultură, digitalizare, schimbări climatice, educație și cultură.

I-am prezentat, totodată, Președintelui Lula da Silva viziunea noastră cu privire la războiul de agresiune declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Mesajul României este clar, puternic și trebuie înțeles de partenerii noștri: oricât ar încerca Moscova să își justifice acțiunile, Rusia este un stat agresor, care a încălcat prin forță suveranitatea teritorială a Ucrainei și a încercat să îi anuleze independența.

Comunitatea internațională are datoria să sprijine Ucraina pentru a respinge agresiunea și pentru a câștiga acest război de eliberare a țării”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook

Carmen și Klaus Iohannis au ales tot luxul unui avion privat

Președintele României zboară în Brazilia, Argentina și Chile tot cu un avion închiriat de la compania aeriană luxemburgheză Global Jet.

Avionul este același cu care a delegația oficială a călătorit în martie 2023 din România în vizitele oficiale din Japonia și Singapore, fiind vorba despre un Boeing 737-900ER, conform Boarding Pass.

Foto: Facebook, Boarding Pass

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter