Carmen Iohannis a împlinit 58 de ani! Prima Doamnă a României, un exemplu de eleganță și discreție

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 02 noiembrie 2018, 19:35
Carmen Iohannis a împlinit pe 2 noiembrie 58 de ani. Prima Doamnă a României a fost mereu o prezență elegantă și s-a bucurat de mulți admiratori, fiind un exemplu pentru multe serii de elevi cărora le-a fost dirigintă.

Astazi este ziua lui Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a colaborat cu mulți designeri cunoscuți

Stilul lui Carmen Iohannis

Chiar dacă, Prima Doamnă a României a fost criticată pentru faptul că nu poartă ținute corespunzătoare vârstei sale sau că încalcă protocolul, Carmen Iohannis a fost întotdeauna încrezătoare în propriile outfituri în cadrul vizitelor oficiale la care a participat. Stilul său vestimentar a evoluat de-a lungul timpului, Prima Doamnă a României a pornind cu ținute lejere și casual și pe parcurs a ales să opteze pentru rochii ceva mai scurte care au dat startul criticilor la adresa modului în care aceasta alege să se îmbrace. De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a colaborat cu mai mulți designer cunoscuți, precum: Alexandru Ciucu, Stephan Pelger sau Eli Lăscan.

Carmen Iohannis si Brigitte Macron

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis este o iubită profesoară de engleză și descendenta unei familii greco-catolice din localitatea Sântu, un sat din apropierea orașului Reghin, în județul Mureș. În copilărie a practicat baletul și a luat lecții de pian. L-a cunoscut pe președintele României, Klaus Iohannis, când avea 22 de ani, pe vremea studenției, prin intermediul unor prieteni sibieni și s-au căsătorit șapte ani mai târziu. În anul 1989, imediat după absolvirea facultății cei doi au lucrat ca profesori la Agnita și Sibiu. După 1989 ambii dascăli au ajuns să predea la liceele în care fuseseră cândva elevi, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, respectiv Colegiul Național Samuel von Brukenthal. Cuplul Iohannis nu are copii.

Citește și: „Unde și-a dus Carmen Iohannis elevii la prima oră de dirigenție”

„Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de naștere” 

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter