Vedete care și-au făcut o schimbare de look înainte de Paște. Alina Eremia: „Aveam chef de puțină culoare” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 13:27

Sărbătorile reprezintă ocazia perfectă pentru o schimbare de look. Mai multe vedete au apelat la stiliști înainte de Paște, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Alina Eremia, Oana Roman și Cristina Bâtlan au dat o fugă la salonul de înfrumusețare și au ieșit de acolo cu un look nou-nouț. Vedetele au ales să își schimbe culoarea părului, astfel că au apelat la profesioniști.

Alina Eremia și-a făcut o schimbare de look

Alina Eremia a dezvăluit că și-a dorit un strop de culoare, astfel că și-a vopsit o parte din păr într-o nuanță de roșcat.

„Aveam chef de puțină culoare”, a scris artista pe rețelele de socializare, unde a postat și un clip de la salon, în timp ce era vopsită.

@alinaeremia.official Aveam chef de putina culoare ❤️ #hair #fyp #fy #viral ♬ som original - ★

Reacțiile admiratorilor Alinei de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

„Îți stă așa bine”, „Ce frumos îți stă”, „Frumoasă ca de fiecare dată”, „Îți stă foarte bine” sunt doar câteva din comenmtariile primite de artistă la postarea în care își prezintă noul look.

Citește și: Lily Collins, schimbare de look în noul sezon Emily in Paris. Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiera sezonului 3

Citește și: Naomi Hedman, pe mâna medicilor esteticieni. „Cazul meu a fost dificil!” Ce intervenție și-a făcut iubita lui Florin Ristei

Oana Roman s-a tuns și și-a schimbat culoarea părului

Oana Roman a apelat și ea la o schimbare de look. După ce s-a despărțit de Marius Elisei, vedeta a decis să facă o nouă schimbare în viața sa și a trecut pe la salonul de înfrumusețare. Acolo, hair stylist-ul a tuns-o și i-a schimbat culoarea părului.

Această schimbare i se potrivește de minune influenceriței, care pare că a întinerit.

„Am ajuns și eu în sfârșit acasă și voiam să vă arăt cât e de lung și minunat părul meu și ce culoare sublimă mi-a făcut Laurent Tourette azi. Nu mă întrebați ce vopsea și ce culoare, că nu știu”, a spus Oana Roman pe Instagram.

„L-am lăsat drept tocmai că am vrut să mă bucur un pic de el, cât e de lung și de frumos și de culoarea asta absolut sublimă pe care mi-a făcut-o Laurent”, a mai spus vedeta într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Michael Douglas, de nerecunoscut pe străzile din Paris. Actorul, în vârstă de 78 de ani, și-a făcut o schimbare de look notabilă

Citește și: Cristi Minculescu, schimbare de look. Artistul și-a făcut și cont pe TikTok

Cristina Bâtlan s-a făcut blondă

Și Cristina Bâtlan a vrut să facă o schimbare înainte de Paște. Antreprenoarea a decis să își schimbe culoarea părului și și-a schimbat și puțin forma acestuia.

Lăsându-se pe mâinile profesioniștilor, Cristina a obținut un rezultat spectaculos. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mic clip realizat în timp ce se afla la salon pentru schimbarea de look.

„Schimbare de look, mă simt atât de bine! Voi ce credeți?”, a scris Cristina Bâtlan în mesajul care a însoțit filmulețul postat pe Instagram.

Urmăritorii antreprenoarei de pe rețelele de socializare au apreciat rapid noul look al acesteia.

„Superbă!”, „Îți stă fenomenal”, „Îți stă foarte bine, te întinerește”, „Ești tare drăguță, te prinde noua culoare a părului”, sunt câteva din reacțiile admiratorilor Cristinei Bâtlan, după schimbarea de look.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu noile look-uri ale vedetelor autohtone, realizate înainte de Paște

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter