Oana Roman are probleme de sănătate: „Nu am putere să vorbesc” / Video

De Oana Savin, pe

Oana Roman și-a sărbătorit joi ziua de naștere, iar vineri s-a trezit cu câteva probleme de sănătate. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că este nevoită să stea la pat, întrucât se simte foarte rău.

Fiica lui Petre Roman a avut parte de o zi excepțională pe 13 aprilie, când și-a serbat cea de a 47-a aniversare. A petrecut împreună cu cei dragi, iar seara a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, unde a primit un buchet imens de flori și un tort.

Oana Roman are probleme de sănătate

După o zi frumoasă și o aniversare pe măsură, Oana Roman se confruntă acum cu câteva probleme de sănătate. Influencerița le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram că nu se simte deloc bine și este nevoită să stea la pat.

Vedeta a povestit că a răcit foarte tare și i s-a declanșat și sinuzita.Pentru a se asigura că se va pune repede pe picioare, Oana a precizat că ia medicamente și se odihneșe cât mai mult posibil.

„Îmi cer scuze dar astăzi nu sunt în stare să vorbesc, să povestesc, pentru că sunt foarte răcită. Mi s-a declanșat și sinuzita și mă simt super mega rău. Am o stare în care pur și simplu zac în pat. Vă arăt poze, vă arăt filmulețe de ieri. A fost superb, dar nu sunt în stare de nimic”, a spus Oana Roman.

„Azi zac în pat, iau medicamente și încerc să îmi revin”, a precizat influencerița.

Citește și: Oana Roman, mutare neașteptată după separarea de Marius Elisei: „E mult prea mult pentru ce avem noi două nevoie”

Citește și: Carmen Iohannis, criticată de Oana Roman: „Face un afront înfiorător protocolului” / Video

Fiica lui Petre Roman, dezamăgită de tatăl său

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere, joi, înconjurată de prieteni dragi. Însă, spune ea, ziua ei nu a fost una perfectă din cauza tatălui ei. Se pare că Petre Roman a uitat să își sune fiica pentru a-i ura „la mulți ani”.

Citește și: Oana Roman despre problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate” / Video

„Oricum, ieri a fost o zi superbă, aproape perfectă. Ar fi fost perfectă dacă m-ar fi sunat și tata să-mi ureze la mulți ani. Din păcate, nu a făcut-o”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

„Dar am avut lângă mine prieteni care îmi sunt mai mult decât o familie și sunt foarte fericită și binecuvântată”, a ținut ea să sublinieze.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Oana Roman vrea să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea abdomenului. Cum arată vedeta complet nemachiată

La petrecerea de ziua ei, Oana a avut parte și de câteva surprize. Fiica ei, Isabela, i-a adus un tort, iar invitații au început să îi cânte „la mulți ani”.

„Am primit ieri un tablou minunat și mult dorit. Mi s-a cântat și a fost doar o mână de oameni. Mulțumesc pentru complicitate și pentru toată organizarea minunată”, a povestit fiica lui Petre Roman pe rețelele de socializare.

Vedeta a primit o mulțime de cadouri și de flori, acestea din urmă fiind cele care au bucurat-o enorm.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Roman

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter