Oana Roman a învins moartea. Marius Elisei i-a fost aproape. „Este ziua în care m-am născut a doua oră”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:38

A reușit să învingă moartea în urmă cu nouă ani, iar de atunci ziua de 1 mai are pentru Oana Roman o semnificație aparte.

La două luni și jumătate de la nașterea fetiței sale, vedeta a făcut câteva complicații post cezariană. A trecut printr-o operație dificilă și doar o minune a făcut ca ea să scape cu viață.

Oana Roman: „Am stat cinci zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb și am avut timp să gândesc”

„Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am născut a doua oră. Isa avea două luni jumate și, în loc să fiu acasă cu ea, mă pregăteam să intru într-o operație extrem de dificilă, care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram în pragul de a murit din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător de către doctorul care efectuase cezariana”, a mărturisit Oana Roman pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Oana Roman are probleme de sănătate: „Nu am putere să vorbesc” / Video

Citeşte și: Oana Roman despre problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate” / Video

„Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit”

Atunci l-a avut aproape pe Marius Elisei, fostul ei soț, care a făcut totul ca ei să îi fie bine. Ajutorul lui a fost atunci neprețuit. „A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reușit să ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu. Am știut atunci că am niște îngeri păzitori puternici. Am știut că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta în modul cel mai concret. Am stat cinci zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb și am avut timp să gândesc.

Mi-am dat seama că viața mea este în mâinile Lui și a știut pe cine să trimită să mă salveze. Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea creste copilul și am reușit. Eu și doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit. El a fost acolo”, a mai spus Oana Roman.

Citeşte și: Oana Roman și-a sărbătorit fiica în Egipt. Isa a împlinit nouă ani: „Și-ar fi dorit să îl vadă pe tatăl ei”

Citeşte și: Motivul pentru care Catinca Roman nu și-a vizitat mama de 6 luni. Oana Roman a răbufnit: „Va urma jihad”

Oana Roman, probleme cu Isa

Vedeta a ajuns, zilele trecute, de urgență la spital cu fiica ei, care acuza o stare de rău și făcea febră.  “Și toată relaxarea a luat sfârșit pentru că Isa a făcut iar febră. De data asta chiar nu înțeleg de ce. Are analizele bune, am fost la un control de rutină încă o dată săptămâna asta și totul era ok. 

După ce a fost la antrenament și în parc, pe la 5 au luat-o frisoanele și febra. E adevărat că a fost în excursie joi și mi-a spus că și-a dat geaca jos când s-a dat pe tiroliană. Asta e, stăm acasă!”, a fost mesajul inițial postat de Oana Roman pe o rețea de socializare.

Apoi, lucrurile s-au înrăutățit și Oana Roman și Marius Elisei au ajuns cu Isa la spital. Au urmat mai multe investigații.

„I-au luat și sânge și așteptăm rezultatele, n-am dormit nici unul din noi. Isa e foarte cuminte și foarte liniștită, ba chiar se uită când îi pune branula și îi ia sânge, ceea ce eu nu pot face. E mai puternică decât mine la faza asta. Mulțumesc mult pentru mesaje și pentru gânduri, o să fim bine”, a spus Oana pe Instagram.

După mai multe analize s-a aflat și rezultatul. „Infecție bacteriană în gât. Am început tratamentul cu antibiotic”, a precizat Oana Roman în online.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter