Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la întâlnirea cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite

De Unica.ro, pe

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a venit în week-end în România, pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni, dar și cu soldații americani de la baza Kogălniceanu. Vizita Primei Doamne a Statelor Unite a fost una scurtă, însă a inclus și o întâlnire cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis.

Jill Biden a ajuns în România vineri după-amiază și a mers să ia masa cu soldații americani staționați în România. Prima Doamnă a discutat cu trupele americane din România, după care a plecat de la baza militară din Kogălniceanu și a venit spre București.

Sâmbătă, în a doua zi a vizitei sale oficiale, Jill Biden s-a întâlnit cu Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, după o întâlnire oficială cu Klaus Iohannis și cu mai mulți membri din Guvern. Cele două au vizitat o școală din Capitală, unde învață acum și copii refugiați din Ucraina. Atât Jill Biden, cât și Carmen Iohannis sunt profesoare de meserie și ambele prime doamne au continuat să lucreze la catedră în perioada mandatelor prezidențiale ale soților lor.

La întâlnirea cu Carmen Iohannis, Jill Biden a purtat o rochie midi, neagră, cu mâneci scurte și imprimeu floral. La rândul ei, Prima Doamnă a României a ales și ea o rochie cu imprimeu floral, însă una mult mai colorată. Carmen Iohannis a purtat o ținută semnată de designerul român Andreea Tincu și care costă 2.450 de lei (aproximativ 495 euro), conform RomâniaTV.

Rochia purtată de soția lui Iohannis este o reinterpretare a unei ținute mai vechi din colecția Andreei Tincu. De altfel, este aceeași rochie pe care Carmen Iohannis a purtat-o în ziua alegerilor locale din septembrie 2020. Creatoarea rochiei a dezvăluit, pentru RomâniaTV, că rochia este din mătase 100% naturală, cu imprimeu dublu și cloș amplu. Printul e realizat manual și are efect 3D. 

Aceasta a fost a doua vizită a lui Jill Biden în România. Prima sa vizită a fost în 2014, când l-a însoțit pe soțul ei, la acea dată vicepreședinte al SUA, la noi în țară.

Foto – facebook.com/klausiohannis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter