Care a fost porecla lui Kate Middleton în școala generală

De Adina Radu, pe
Fiecare femeie are secretele sale. Kate Middleton are și ea câteva secrete mai mult sau mai puțin bine păstrate. Unul dintre ele a fost dezvălui în timp ce se afla în vizită la școala unde a învățat, școala St Andrews din Pangbourne.

Se pare că ducesa de Cambridge nu a scăpat de poreclă atunci când era elevă. Kate a dezvăluit actualilor elevi că porecla ei era Squeak.

De unde provine această poreclă? Totul are legătură cu cei doi porcușori de Guineea pe care îi aveau în clasă: Pip și Squeak. Cum sora lui Kate, Pippa Middleton era strigată Pip, colegii au început să o strige pe ducesă drept Squeak.

Foștii colegi de clasă a lui Kate nu aveau de unde să știe că aceasta va ajunge să se mărite cu moștenitorul tronului Britanic și să poarte un titlu nobiliar ca cel de ducesă.

Conform site-urilor de mondenități din Marea Britanie, membrii casei regale nu sunt străini de porecle. Kate îl alintă pe William cu Darling. Prințul Phillip i-a pus o poreclă haioasă reginei Marii Britanii, regina Elisabeta. Acesta, deși este soțul ei o alintă – Varza.

Sursa foto Northfoto

Citește și Kate Middleton a apelat la botox? Ce spun specialiștii

Citește și Gestul pe care Kate Middleton îl face zilnic, în memoria Prințesei Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter