Care este sportul preferat al Prințului George

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 01 noiembrie 2017, 14:46
Cu toate că are doar patru ani, Prințul George are deja un sport preferat, după cum a dezvăluit mama lui, Kate Middleton.

Ducesa a aparticipat recent la o acțiune de promovare a tenisului în rândul copiilor, iar cu această ocazie a vorbit și despre interesul fiului ei pentru „sportul alb”.

Însărcinată cu al treilea copil, pe care îl așteaptă în aprilie 2018, Kate le-a spus jurnaliștilor că George lovește mingea și că deocamdată nu este o activitate pe care să o ia în serios. Ea a vorbit, de asemenea, în cadrul evenimentului și cu antrenorul Sam Richordson, căruia i-a cerut sfatul despre cum să dezvolte pasiunea lui George pentru tenis.

Kate Middleton joaca tenis

„Mi-a spus că, momentan, George vrea doar să lovească mingea. Voia să știe cum poate să-l ajute, mai ales că, la vârsta aceasta, îi e destul de greu să nimerească mingea. Mi-a zis că el chiar e interesat, dar că se concentrează prea mult pe lovitul mingii”, a relatat antrenorul discuția cu soția Prințului William.

De asemenea, Richardson a dezvăluit că Ducesa de Cambridge i-a cerut sfaturi lui Judy Murray, mama fostului lider mondial Andy Murray, despre modul în care ar trebui să-l pregătească pe micul prinț. Murray l-a monitorizat de câteva ori pe George și i-a sugerat lui Kate să se axeze pentru început pe dezvoltarea unor abilități complementare, iar jocul în sine să fie în plan secund.

„Mi-a spus că a vorbit cu Judy Murray și că aceasta i-a sugerat să îndepărteze racheta pentru o vreme, și să se distreze cu noțiunile de bază. Însă, George vrea să țină racheta în mână cât face aceste lucruri”, a conchis declarația antrenorul Sam Richordson.

Citește și – Care este filmul preferat al Prințului George

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter