Care este serialul preferat al Ducilor de Cambridge

De Amelia Matei, pe
Prezenți la o recepție în Berlin, în timpul turneului regal din Germania, Ducii de Cambridge au dezvăluit că nu ratează niciun episod dintr-un serial celebru și chiar au încercat să afle detalii în avans despre serial, la întâlnirea cu un actor din distribuție.

Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit recent cu actorul Tom Wlashchiha, cel care interpretează rolul lui Jaqen H’ghar din serialul „Game of Thrones/ Urzela Tronurilor” și au profitat de ocazie pentru a-i cere detalii despre episoadele viitoare ale serialului.

Ducii de Cambridge au dezvăluit, de asemenea, că nu pierd niciun episod și că au văzut până acum toate sezoanele din „Game of Thrones”.

„Mi-au spus că le place foarte mult Game of Thrones și că au urmărit fiecare sezon. Voiau spoilere, dar nu le-am putut spune nimic. Sunt surprins că au găsit timp să urmărească un serial care se întinde pe atâtea sezoane”, a declarat actorul Tom Wlashchiha, după eveniment.

Aceasta nu este prima dată când Kate Middleton și Prințul William au declara că sunt fanii acestui serial. Invitați în studiourile BBC Radio 1 în primăvara acestui an, Ducii de Cambridge au fost întrebați de către moderatorii Scott Mills şi Chris Stark care sunt programele lor preferate, iar ei au răspuns că „urmărim cu interes Game of Thrones”. Ei au adăurgat că urmăresc și numeroase programe TV dedicate copiilor, împreună cu fiii lor.

Serialul „Game of Thrones” premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO, încă de la lansare. În 2016, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Citește și – Regina Elisabeta și oja ei preferată. O folosește din anul 1989 și costă 9 dolari

Citește și – Cum arată și cât costă pantofii sport preferați ai Ducesei de Cambridge

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter