Care este băutura alcoolică preferată de Kate Middleton. Licorile pe care Familia Regală nu le-ar putea refuza

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 15:42

Chiar și Familia Regală mai bea câte un pahar de alcool din când în când și nu se ferește să se distreze și să uite de protocolul regal, mai ales atunci când se află printre prieteni. Care este băutura alcoolică preferată de Kate Middleton?

Membrii familiei regale britanice sunt la fel ca orice altă persoană: mănâncă, beau, iubesc, trăiesc drame. Și dacă din când în când au mai dezvăluit câte un mic secret al dietelor lor, de data aceasta s-a aflat care sunt băuturile alcoolice preferate ale fețelor regale.

Ce băutură alcoolică preferă Kate Middleton, Prințul William și Prințul Harry

Kate Middleton

Atunci când vine vorba de alcool, Kate Middleton preferă întotdeauna un pahar de bere. Prințesa de Wales a mers anul trecut într-o vizită oficială în Irlanda. Acolo, ea și Prințul William au participat la o recepție specială la Guinness Storehouse’s Gravity Bar, unde au avut ocazia să guste câteva sortimente de bere.

Kate a mai fost văzută consumând această băutură și în anul 2019, la Belfast Empire Hall.

Prințul William

La fel ca soția lui, Prințul William preferă un pahar de bere, în locul altor băuturi alcoolice. Prințul de Wales a fost văzut de câteva ori la un pub din Londra, unde a petrecut alături de câțiva prieteni și niște sticle de bere.

Berea, băutura alcoolică preferată de Prințul Harry

Prințul Harry este și el consumator al licorii amărui. În vara anului 2019, Harry, Meghan și fiul lor, Archie, au fost văzuți la un pub din Berkshire, localizat la 10 minute de Frogmore Cottage, casa în care au locuit înainte de a se muta în California.

Persoanele din pub au văzut cum Ducele de Sussex bea bere, în timp ce fiul lui dormea în brațele lui Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle ar fi vrut să fie exclusă din Familia Regală „din prima zi”

Citește și: Meghan Markle a considerat că „monarhia are mai mare nevoie de ea decât are ea de Familia Regală”

Meghan Markle și Camilla Parker nu pot refuza un pahar de vin

Meghan Markle

La fel ca multe femei, Meghan adoră să savureze câte un pahar de vin. Soția Prințului Harry chiar și-a numit blogul de lifestyle pe care l-a avut, The Tig, după Tignanello, un vin roșu italian.

„La sfârșitul unei zile lungi, mă bucur de un pahar de vin”, spunea Meghan Markle într-un interviu pentru Toay, în anul 2012.

Regina Camilla

Potrivit Hello Magazine, regina Camilla este o adevărată cunoascătoare de vinuri. Soția regelui Charles este președintele Asociației de Vinuri din Marea Britanie și a recunoscut că atunci când vine vorba de alcool, a fost crescută precum francezii.

„Oamenii mereu mă întreabă cum am ajuns să mă implic în acest proiect. Ei bine, pentru început, iubesc vinul, dar în al doilea rând, tatăl meu a fost în industria vinului, așadar am crescut bând vin și apă mai ceva ca francezii”, a povestit la un moment dat regina consoartă, despre băutura alcoolică pe care o preferă.

Citește și: Regele Charles, răspuns la documentarul Prințului Harry. Ducii de Sussex ar mai avea o șansă să revină în Familia Regală

Citește și: Preparatul care nu va mai fi servit la Palatul Buckingham. Regele Charles l-a interzis în toate reședințele regale

Regina Elisabeta a II-a avea un cocktail preferat

Și regretata regină Elisabeta a II-a a avut o băutură preferată. În anul 2017, fostul chef al monarhului britanic, Darren McGrady, a vorbit despre cocktailul preferat al acesteia.

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri privind faptul că Regina ar fi consumat patru cocktail-uri pe zi, bărbatul a explicat pentru CNN: „Ar fi amețită dacă ar bea atât de mult. Tot ce am spus a fost că îi place ginul cu Dubonnet. Aceasta este băutura ei preferată”.

Chef-ul a precizat că regretata regină nu consuma alcool în fiecare zi.

„Nu se trezește dimineața și bea un pahar mare de gin și tonic”, a explicat McGrady.

Darren a dezvăluit că suverana, atunci când consuma alcool la cină, era un pahar din vinul ei roșu german favorit: „Doar seara. Cu siguranță nu bea patru pahare pe zi”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu membrii familiei regale britanice

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter