Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

De Adelina Duinea, pe

Nicole Cherry (22 de ani) și iubitul ei, Florin Popa (30 de ani), vor deveni părinții unei fiice anul acesta. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, solista a spus când își dorește să se căsătorească. Nicole va naște la începutul lunii decembrie.

Pe „cireșică”, Nicole și Florin au decis să o numească Anastasia. Prenumele ales de cuplu are puternice semnificații religioase, provenind din limba greacă și traducându-se drept „înviere” sau „viață veșnică”. Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. 

Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

„Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam. Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea Nicole în trecut.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie… să revin la forma mea inițială. Vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole la Xtra Night Show.

Citește și:

Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină. „Creștem frumos, zic eu”

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Tot despre nuntă, Nicole mai spunea de curând pentru Ciao: „Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”. Într-un alt interviu oferit recent, Nicole mai spunea: „Focusul nostru este bebe, momentan”.

Până acum, artista a luat 6 kg în greutate. „Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm ca și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a mai spus cântăreața pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter