Nicole Cherry, ținute sexy și decolteu amețitor în noul videoclip: „Ea simte că relația lor e de domeniul trecutului”

De Simona Tudorache, pe

Nicole Cherry pare că trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. S-a căsătorit și a devenit mamă, e pe val la Te cunosc de undeva!, dar nu numai, iar concertele vin pe bandă rulantă. Acum, artista le mai oferă o surpriză fanilor și lansează alături de Tata Vlad, fondatorul B.U.G. Mafia, o piesă de impact, ”Nu mai consum”.

În videoclip, artista poată ținute sexy, care îi scot în evidență formele, și optează pentru o schimbare de look care o pune foarte bine în valoare.

Nicole Cherry, schimbare de imagine pentru videoclipul ”Nu mai consum”

”Nu mai consum” e o piesă puternică, un dialog vijelios al unui cuplu în care ea simte că s-a dedicat în totalitate și că relația lor e de domeniul trecutului, iar el o învinovățește pentru dramă. Îi mulțumesc lui Tata Vlad că a venit cu forța și atitudinea specifică, cred că am conturat împreună o piesă de succes”, mărturisește Nicole Cherry.

Citeşte și: Cum arată Nicole Cherry nemachiată. Artista s-a expus în spațiul public fără filtre sau farduri

Citeşte și: Artista și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Nicole Cherry: “După concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”/ EXCLUSIV

„A fost o plăcere să particip”

La rândul lui, Tata Vlad, se declară încântat de această colaborare, care se anunță una de succes.

„A fost o plăcere să particip la piesă, pentru că Nicole este una dintre cele mai bune voci din România și o artistă în cel mai adevărat sens al cuvântului. Reîntâlnirea cu Global, de asemenea, pentru că știu ce vor și se pare că facem lucruri bune împreună. Sper că „Nu Mai Consum” va fi pe placul publicului și că se va simți efortul pe care l-a făcut întreaga echipă pentru proiect”, susține artistul.

Citeşte și: INTERVIU. Nicole Cherry, despre cum îmbină cu succes viața personală cu cea profesională: „Îmi reîncarc bateriile în drum spre concerte”

Citeşte și: Nicole Cherry, prietenie specială cu J Balvin. Ce a făcut recent artistul

”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele de referință lansate de care Nicole Cherry.

Artista a mai colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”.

Nicole Cherry devine Cleopatra Stratan la Te cunosc de undeva!

Nicole Cherry se transformă în Cleopatra Stratan şi aduce, sâmbătă, pe scena de la Te cunosc de undeva! piesa Ghiţă. Ea îl are alături în această provocare pe colegul ei, Juno.  

„E o discrepanţă foarte mare între personajele de data trecută şi Ghiţă. Trec de la femeia fatală, Shakira, la un copil, dar mă bucur la fel de mult de fiecare personaj pe care ni-l aduce ruleta. Ce-i drept, de data asta sunt mai relaxată!”, mărturisește cântăreaţa.

Juno, în lacrimi la Te cunosc de undeva!

„E momentul meu preferat de la Te cunosc de undeva! Şi totodată singurul travesti de care nu o să îmi pară rău!”, a dezvăluit Juno, la antrenamentele de actorie. Totodată, artistul a mai spus că pentru el, piesa are o semnificaţie cu totul aparte. „Am acasă un video, făcut într-o vacanţă cu părinţii mei, la Castelul Bran.

Tata cumpărase de curând o cameră video micuţă, cu care ne-a filmat toată vacanţa şi de care era de-a dreptul fascinat. A făcut şi un intro, pe care a pus chiar piesa asta. Acum, când o aud, chiar acolo mă duc cu gândul şi parcă îmi dă şi o lacrimă. Oricum, piesa în sine are o nostalgie!”, adaugă Juno.

Cei doi i-au cucerit pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare, încă de când şi-au făcut apariţia pe scenă. „Pe cuvântul meu dacă am crezut că o să puteţi duce acest personaj fără să faceţi băşcălie sau să îl duceţi în derizoriu!”, le-a mărturisit Pepe, în vreme ce jurata Ozana Barabancea a completat: „Mi-aţi făcut viaţa grea!”.

Foto: Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter