Calvarul Gabrielei Cristea după ce și-a făcut singură manichiura: „Mă simt groaznic. Am luat pastile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 16:59

Gabriela Cristea (46 de ani) a trecut de curând printr-o experiență extrem de neplăcută. Vedeta de televiziune s-a trezit cu o alergie de zile mare după ce și-a făcut singură manichiura. Gabriela Cristea a povestit pe rețelele de socializare că specialista care se ocupa de îngrijirea unghiilor sale nu mai poate veni în București, așadar prezentoatoarea de televiziune a decis să-și facă singură unghiile.

Din păcate, la scurt timp după ce a făcut acest lucru, degetele au început să i se umfle și să o doară.

„Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. Manichiurista mea nu mai vine în București, din păcate și m-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Seara mi-am făcut unghiile, iar noaptea m-am trezit pentru că mă dureau foarte tare buricele degetelor. Sunt foarte umflate mâinile mele. Am luat antihistaminice, iar astea îmi dau stare de somnolență, ceea ce înseamnă că îmi vine să stau în pat și să nu fac nimic altceva. Din păcate acum mi-a ieșit și ceva ca o eczemă pe picior. Ce să fac? Mi-am făcut-o cu mâna mea”, a mărturisit Gabriela Cristea într-un InstaStory.

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Citeşte şi: George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri. Ce pedeapsă riscă fostul soț al Andreei Bălan

Citeşte şi: Simona Pătruleasa dezvăluie ritualul ei de îngrijire: „Aplic apă termală pe ten, măști de hidratare și apoi, îmi fac un masaj lejer cu uleiuri”

Vedeta a mai spus că din cauza durerii își folosește mâinile cu multă dificultate.

„Sper să fiu mai bine și să mă refac. Nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva. NU pot nici măcar să ridic ceva, abia am reușit să îi închid capsele (n.r. – hăinuței) fetiței… Dacă mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze starea asta, v-aș fi mega recunoscătoare. Nu am mai pățit de mult treaba asta, uitasem cum este și nici nu mai știu ce luam  la vremea când făceam alergie foarte des. Oricum, diseară sunt tot la emisiune”, a încheiat Gabriela Cristea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter