Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

De Diana Zagrean, pe

Fie că au divorţat recent şi încă îţi caută perechea, fie că au ieşit din relaţii serioase şi sunt momentan single, burlacii celebri din România nu vor rămâne mult timp aşa. Fetelor, iată lista noilor intrări pe piaţă.
Marius Moga
După patru ani de relaţie cu Iulia Vântur, Marius Moga este din nou singur, deşi potrivit tabloidelor, viaţa lui de bărbat singur este presărată de apariţii blonde. Ştiţi ce se spune despre blonde, că se distrează cel mai mult. Oare Marius, acum în vârstă de 30 de ani îşi va găsi perechea vara asta?
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat
Speranţele nu sunt chiar deşarte, mai ales că Moga este prins în colaborări serioase în 2012, cum ar fi cea cu Maroon 5.
Smiley
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

Ştirea despărţirii lui Smiley de Laura Cosoi ţine pe toată lumea în suspans de câteva zile. Indiferent de motivele despărţirii celor două vedete, cariera lui Andrei Tiberiu Maria, de 29 de ani este mai mult decât înfloritoare, aşa că nu va dura mult până când o fată norocoasă va profita de ocazie. Succes la vânătoare!
Tudor Chirilă
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

Relaţia dintre vocalul de la Vama şi Andreea Raicu este o saga presărată cu zvonuri, despărţiri şi împăcări. Motivele sunt destul de clare, deoarece Andreea îşi doreşte un trai mai potolit şi o familie, în timp ce veşnicul rebel cu suflet de artist mai vrea să zburde la cei 38 de ani. Până se hotărăsc ei, Tudor e singur şi vara e în toi. Indiciu: lui îi place la mare, aşa că poate îşi caută iubirea prin Vama Veche.
Cornel Ilie
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

Solistul trupei Vunk nu e chiar o apariţie nouă pe piaţa burlacilor. La cei 36 de ani ai săi, Cornel nu exclude varianta unei vieţi de familie, alături de copii, dar dă vina pe soartă pentru lipsa de noroc de până acum. Cine crede că norocul se poate schimba şi că soarta are tendinţa să se îmbuneze vara, la soare, mâna sus!
Andrei Ştefănescu
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

Andrei de la Alb şi Negru a trecut prin momente grele în ultima vreme, după ce a descoperit că soţia lui de 7 ani îl înşela cu un fotomodel. Inimile frânte se repară greu, dar ce poate fi mai frumos decât o nouă iubire ca speranţa să prindă aripi? Dacă îţi doreşti o nuntă albă cu multe flori, ai grijă la subiectul sensibil. Andrei şi Sylvia urmau să facă cununia religioasă abia anul ăsta, deci amână planurile ca să nu deschizi răni nevindecate încă. Un alt aspect la care trebuie să ai grijă este noul videoclip al piesei „Spotlight” , în care Andrei se sărută cu o blondă focoasă.
Ciprian Marica
Burlacii României: Ieri luaţi, azi scoşi la mezat

Şi relaţia lui Ciprian Marica cu Ilinca Vandici se clatină de mai mult timp. Cei doi au avut parte de reprize „on and off” cu mici intervenţii şi zvonuri asociate cu numele Biancăi Drăguşanu. Dacă nu te deranjează cantonamentele şi firea lui iubitoare de viaţă, poţi să-ţi încerci norocul cu atacantul de 27 de ani de la Schalke. Trebuie însă să ţii cont de Ilinca Vandici, care a dat semne că îl vrea înapoi. Speranţa moare ultima?
Foto: Arhiva Ringier
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter