Brooke Shields i-a respins avansurile lui John F. Kennedy Jr. Cum a tratat-o el după acest episod

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 13:10

L-a adorat, dar a dezamăgit-o teribil! Brooke Shields susține că John F. Kennedy Jr. și-a arătat adevărata față după ce i-a refuzat avansurile sexuale.

Actrița a dezvăluit că a refuzat să se culce cu JFK Jr. la prima și singura lor întâlnire, în ciuda faptului că era îndrăgostită de el de ani de zile.

Brooke Shields: „Eram îndrăgostită de el de când aveam trei ani”

Brooke Shields a apărut, zilele trecute, la The Howard Stern Show pentru a discuta despre noul ei documentar Pretty Baby: Brooke Shield și și-a amintit de povestea cu fiul cel mare al lui John F. Kennedy și a lui Jackie Onassis, conform Insider.

„Eram îndrăgostită de el de când aveam trei ani. Mama spunea: „Acesta este băiatul cu care te vei căsători”, a spus Shields despre fiul fostului președinte al SUA, care și-a pierdut viața în 1999.

Citeşte și: Brooke Shields, victima unui viol. Cum a trecut actrița peste acel episod dureros din viața ei

Brooke Shields și Kennedy, cum s-au întâlnit

Shields a ajuns să își petreacă timpul cu dragostea ei din copilărie în anii 1980, când ea și mama ei au călătorit la Aspen, Colorado, pentru o nuntă, unde familia Kennedy se bucura de o vacanță la schi.
Shields a încercat să-l impresioneze pe Kennedy – care era cu cinci ani mai în vârstă decât ea – arătându-și abilitățile pe pârtie, în ciuda faptului că nu schiase niciodată în viața ei.

Cu toate acestea, i-a atras atenția și a fost invitată să petreacă o seară cu familia la un bar local, care a nu a impresionat-o prea mult „El mi-a spus: „Vrei să plecăm de aici?” Și am spus: „Uh, da, vreau să plec de aici, John Kennedy”, povestește Shields.

De ce i-a refuzat actrița avansurile

Deși era impresionată de el, Shields a ajuns să îi refuze avansurile „pentru că îl iubea prea mult”.
După ce au împărtășit un sărut, pe care actrița îl consideră cel mai bun din viața ei, Shields recunoaște că a „înghețat” atunci când a existat posibilitatea să treacă la nivelul următor și să facă sex.

„Mi-am spus: „Doamne, te îndrăgostești și dacă te culci cu el, s-ar putea să nu-ți mai vorbească și tu nu te poți descurca cu asta”, explică ea. „Nu jucam un joc, chiar îmi frică să nu fiu rănită. Dacă m-aș fi culcat cu el i-aș fi oferit întregul meu univers, inima mea, totul”, susține ea.

Shields a adăugat că, după ce i-a respins avansurile, a fost lăsată să se întoarcă singură la cabană.
„Nu a fost un gest cavaleresc, după părerea mea”, a spus ea.

Citeşte și: Brooke Shields: „A fost o vreme când doar fața mea era celebră. Mă simțeam oribil”

Kennedy nu a iertat-o

A doua zi, Brooke și-a amintit că a fost ignorată pe pârtie de Kennedy – care s-a căsătorit cu Carolyn Bessette-Kennedy în 1996 – și și-a dat seama că a luat decizia corectă. „Nu s-a uitat la mine și nu a vorbit cu mine”, a spus Shields. Cu asta și-a arătat adevărata față”, a adăugat ea.

„Nu trebuia, totuși, avea femei care cădeau la picioarele lui”, a continuat Shields, remarcând numeroasele iubite celebre ale lui Kennedy, inclusiv actrița Daryl Hannah și Madonna.

Înainte de de a-și pierde viața într-un accident de avion în 1999, Kennedy era considerat un adevărat playboy. El a avut relații cu o serie de celebrități. John s-a iubit cu Carolyn Bassette, care a devenit faimoasă atât ca prima și singura soție a lui Kennedy, cât și pentru munca ei pentru Calvin Klein.

Fiul celui de-al 35-lea președinte John F. Kennedy a distrat numeroase starlete de-a lungul anilor. El a avut și o aventură cu Madonna.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter