Brigitte Nielsen a rămas însărcinată după ce și-a congelat ovulele la 40 de ani

De Oana Dinu, pe
Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, a devenit mamă cincea oară, la 54 de ani. Pentru a avea încă un copil, vedeta și-a congelat ovulele la 40 de ani.

Brigitte Nielsen și soțul ei, modelul italian Mattia Dessi, cu 15 ani mai tânăr decât ea, au devenit de curând părinții unei fetițe pe nume Frida. Actrița daneză mai are patru copii, din căsătoriile anterioare: julian (34), Killian (28 de ani), Douglas (25 de ani) și Raoul Jr. (23 de ani).

Brigitte Nielsen si copiii ei

 

„Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, cu micuța și adorabila mea Frida, cu soțul meu minunat și cei patru fii frumoși, ajunși la maturitate”, a spus Brigitte, pentru revista People, citată de DailyMail.

„Suntem foarte fericiți să o primim pe frumoasa noastră fiică în viețile noastre. A fost un drum lung, dar a meritat. Niciodată nu am fost mai îndrăgostiți” a continuat ea.

La 40 de ani, după ce și-a cunoscut actualul soț, Brigitte a luat decizia de a-și îngheța ovulele pentru a putea avea propriul lor copil. Actrița a mărturisit că fertilizarea in vitro a fost o experiență lungă și emoționantă, dar a meritat: „Este un drum atât de lung. Aș vrea ca femeile să știe că totul este posibil, dar trebuie să fii realist. A fost și multă dezamăgire.”

Brigitte Nielsen insarcinata

 

Când a luat această hotărâre, i s-au dat 3-4% șanse să concepă un copil cu propriile ovule, dar, în ciuda durerii și a cheltuielilor, a persistat mai bine de un deceniu pentru a reuși: „Soțul meu și cu mine am așteptat atât de mult, atâția ani, acest moment. În sfârșit, am prințesa mea mică.”

Brigitte Nielsen este de părere că vârsta și experiența de viață o vor ajuta să fie o mamă mai bună: „Sunt mai capabilă, mai puțin frustrată și nu mi-e frică. Știu exact ce vreau să fac cu ea și în ce punct al vieții mele sunt” a explicat ea.

Vedeta și-a anunțat fanii de venirea pe lume a micuței Frida printr-o postare pe Instagram, cu o imagine unde apare alături de fetiță.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Fostul model Brigitte Nielsen este cunoscută publicului pentru câteva roluri în comedii şi filme de acţiune, printre care „Rocky IV”, „Red Sonja” și „Cobra”.

Citește și:

Fostul iubit al lui Demi Lovato, „complet devastat” după ce artista a fost internată de urgență

EXCLUSIV Feli a dezvăluit numele fetiței sale: „Așa am simțit să o numesc”

Sursă foto: Instagram/ Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter