Bridget Fonda nu mai e bomba sexy de altădată. Cum s-a transformat actrița la 59 de ani

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 14:09

Bridget Fonda este de nerecunoscut la 59 de ani și la mai bine de 20 de ani după ce a părăsit Hollywood-ul. Actrița nu se mai vopsește, s-a îngrășat și are un aspect neîngrijit, semn că nu mai acordă importanță atuurilor care au ajutat-o să ajungă la inima publicului.

Vedeta din producția „Jackie Brown” – care a fost văzută ultima oară în septembrie 2022 – a fost surprinsă, zilele trecute, în aeroportul din Los Angeles alături de fiul său.

Fonda ținea un telefon mobil într-o mână în timp ce își făcea drum prin aeroport cu o valiză în cealaltă. 

Bridget Fonda a dispărut din lumina reflectoarelor

Împovărată de kilograme, fosta actriță purta un pulover supradimensionat în dungi, o pereche de pantaloni negri și adidași albaștri.

Când a fost întrebată dacă vrea să revină la Hollywood, Fonda a răspuns pur și simplu: „Nu”. După ce un fotograf a întrebat dacă există, totuși, vreo șansă, ea a precizat: „Nu cred, e prea frumos să fii civil”.

Înainte de ultima apariție publică a fostei vedete de la Hollywood, din toamnă, ea a mai fost fotografiată în ianuarie 2022, la împlinirea vârstei de 58 de ani, pentru prima dată în 12 ani.

Citeşte și: Romina Power, de nerecunoscut la 71 de ani. Dureroasa poveste de viață a celebrei cântărețe

Accidentul care i-a schimbat viața

Se pare că Fonda a părăsit cinematografia la începutul anilor 2000, după ce a suferit un grav accident de mașină, în urma căruia s-a ales cu o fractură la spate.

În 2003, ea s-a căsătorit cu fostul solist al trupei Oingo Boingo, Danny Elfman, iar un an mai târziu, cei doi au început să-și extindă familia. Și-au întâmpinat fiul, pe Oliver, acum în vârstă de 18 ani, în 2004. Elfman are și două fiice, Lola și Mali, din căsătoria anterioară cu Geri Eisenmenger.

Se spune că Fonda a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a se putea concentra pe creșterea fiului ei. Familia locuiește acum la o fermă din Santa Barbara.

Citeşte și: Jane Fonda, îngenuncheată de bulimie: „Am fost foarte nefericită. Am presupus că nu voi trece de 30 de ani”

Bridget Fonda a jucat în producția Nașul

Cel mai mare rol al lui Fonda a fost cel din thrillerul din 1992 „Single White Female”. Ea a jucat, de asemenea, în „The Godfather Part III”, „Singles”, „Point of No Return”, „It Could Happen to You” și „Jackie Brown”. Ultimul ei rol a fost în 2002, în producția TV „Snow Queen”.

Bridget face parte, de asemenea, din faimoasa generație de actori Fonda, care îi include pe bunicul ei, Henry Fonda, (care a murit în 1982), tatăl ei, starul din „Easy Rider”, Peter Fonda (care a murit în 2019) și mătușa ei, actrița Jane Fonda, 85 de ani.

În 2020, Bridget și soțul ei au vândut cele două conace adiacente din Los Angeles pentru 14,6 milioane de dolari și s-au mutat la o fermă.

Deși inițial plănuiau să rămână acolo doar o lună în timpul pandemieii, în cele din urmă au decis să facă din acel loc reședința lor permanentă.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter