Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la o înțelegere privind divorțul

De Oana Savin, pe
După o lungă bătălie judiciară, divorțul dintre Angelina Jolie și Bradd Pitt a fost finalizat, cei doi ajungând la o înțelegere.

Potrivit unei surse apropiate fostului cuplu, Bitt și Jolie au rezolvat chestiunile oficiale, în special cele legate de custodia celor șase copii.

S-au înțeles în privința termenilor de divorț. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocați, dar vor fi depuse în instanță în următoarele săptămâni. Este o mare schimbare față de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzațiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înțeleg destul de bine”, a declarat sursa citată de Contact Music.

Citește și: Angelina Jolie l-a înlocuit pe Brad Pitt cu un agent de imobiliare

Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relație bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce privește chestiunile legate de programul de muncă și călătorii. AU existat speculații protrivit cărora divorțul a fost anulat, dar nu este cazul”, a mai spus sursa.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărutându-se. Să fie împăcarea anului?

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter