Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt despărțiți? Deja au apărut primele zvonuri despre divorț

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 29 august 2019, 15:49
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au ales să facă pasul cel mare în ciuda conflictelor și despărțirilor repetate care le-au marcat relația.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că sunt certați, din nou, chiar în perioada în care ar trebui să fie în luna de miere. În timp ce Bianca se află în țară cu fiica sa, soțul său este în străinătate cu cele două fete ale sale din căsătoriile anterioare. Însă, ceea ce a atras atenția presei este faptul că Bianca l-a blocat, din nou, pe Alex pe rețelele de socializare, iar această atitudine a abordat-o de fiecare dată când s-au despărțit. În plus, în ultimele fotografii postate pe conturile de socializare, Bianca Drăgușanu nu mai poartă pe deget inelul de logodnă.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi a dezlegat misterul și a afirmat că nu este vorba nici pe departe de un divorț: „Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, – a explicat Alex Bodi la Star Matinal.

Vezi mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter