Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, noi detalii despre divorț: ”Nu e normal să trăiești în teroare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 noiembrie 2019, 12:36
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își petrec ultimele momente ca soț și soție, asta după ce au anunțat data divorțului. Cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să pună punct mariajului lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în repetate rânduri certându-se în public, ba mai mult de atât fiind protagoniștii unor scenele violente. În urma acestor episoade a ieșit la suprafață supoziția că adevăratul motiv al divorțului ar fi faptul că omul de afaceri este violent cu soția sa, iar presupunerea a fost acum confirmată și de persoane din anturajul Biancăi Drăgușanu: ”Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă…” – a mărturisit o prietenă de-a Biancăi Drăgușanu pentru wowbizz.ro

”Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate… Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva… Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat…” – a mai declarat aceasta pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au depus cererea de divorț, iar pe data de 3 decembrie vor semna actele: ”Pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”, – a declarat Alex Bodi într-o emisiune de televiziune.

Bianca Drăgușanu, la rândul său, a confirmat divorțul printr-o postare pe rețelele de socializare: ”Nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”

Vezi imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter